2010-03-22, 16:07
|
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Miłośniczki H&M - część III
Cytat:
Napisane przez karateczka000
dziewczyny, co prawda ta bokserka nie jest z h&m'u ale co o niej myslicie?
|
bardzo ładna 
---------- Dopisano o 16:05 ---------- Poprzedni post napisano o 16:04 ----------
Cytat:
Napisane przez super_karo
Wklejam zdjecie kurteczki w drugiej wersji kolorystycznej  Ale zdjecie na sobie mam w tej czerwono pomaranczowej.
Ma gladkie krawedzie, ale np ciezko wyjmuje sie w nim rzeczy z torebki, bo zaczepia sie.
Ja mierzylam ta pudrowa
I jeszcze dodatkowo wklejam zdjecie w koronkowej ramonesce z divided i dwoch marynarkach w paski na prosbe jednej wizazanki 
|
świetne te marynarki w jakiej cenie ?
---------- Dopisano o 16:07 ---------- Poprzedni post napisano o 16:05 ----------
Cytat:
Napisane przez Ryfka
Wiesz jak bedziesz je chciala to moge je dla Ciebie kupić lub inna rzecz, nie ma problemu. Ja w Warszawie mieszkam i prawie codziennie albo co drugi dzien łażę po h&m  
|
Może się mylę, ale wydaje mi się że te buty nie sa z działu TREND, bo widziałam je w Katowicach na trzech stawach. Sama je oglądałam, bo lubię wysokie buty, ale została tylko 40 i 41 bodajże. Może jest szansa że będą gdzie indziej jeszcze? Chyba że to był inny model, tylko łudząco podobny, sama nie wiem.[/QUOTE]
Muszę poszukać te buty Może akurat dostanę je gdzieś w Poznaniu, jeśli nie są z działu Trend ucieszyła mnie ta wiadomość 
|
|
|