Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - ZACZYNAMY 15 LUTEGO! MUSI SIĘ UDAĆ! Francuska dieta proteinowa dr Pierre Dukana
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-03-22, 15:13   #1489
monikaja
Raczkowanie
 
Avatar monikaja
 
Zarejestrowany: 2008-11
Wiadomości: 91
Dot.: ZACZYNAMY 15 LUTEGO! MUSI SIĘ UDAĆ! Francuska dieta proteinowa dr Pierre Dukana

Cytat:
Napisane przez galloway Pokaż wiadomość
monikaja z tego co mi wiadomo(może się mylę) to cukier brązowy to jest trzcinowy a brzozowy to biały jest to ksylitol który to ja używam
Dzięki Galloway - jeszcze jedno pytanko do Ciebie - otóż czy również dodajesz go do pieczenia? I czy całkowicie nie używasz słodziku ..... Dzięki za odp.
monikaja jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując