Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Kto zabawi się ze mną w No Logo ;) ?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-03-22, 17:40   #1
your Angel
czyli Endżi

Talking

Kto zabawi się ze mną w No Logo ;) ?

Homo perfumoholicus lubi zabawy. Perfumoholiczne Na forum można odszukać liczne wątki zabawy w skojarzenia i temu podobne.

Ja chciałabym zaproponować coś jeszcze fajniejszego - z czym po raz pierwszy zetknęłam się na Per-Fumum i strasznie mi się spodobało Chociaż jestem w tym cienka - w odróżnieniu od moich partnerek do zabawy, które rozłożyły mnie na łopatki
Można poszperać na forum Per-Fumum i odszukać ten wątek - tu na wizażu niestety nie da się linkować tamtego miejsca. Zerknąć można też na przykład TUTAJ

Zabawa nazywa się No Logo. Już tłumaczę zasady.
  • Do przeprowadzenia zabawy potrzebne jest dobranie się w parę.
  • Partnerki wymieniają na pw adresy...
  • i przystępują do zabawy... Wysyłamy sobie pocztą kilka próbkowych fiolek (nie za dużo i nie za mało - optymalna i sugerowana liczba to 4 ), każda wypełniona innym zapachem. Fajnie, aby było to coś charakternego, niszowego, wyrazistego i generalnie rzecz biorąc wartego zachodu Każdą próbkę oznaczamy cyfrą i notujemy sobie gdzieś ku własnej pamięci, co kryje się pod każdą z nich. Zadaniem partnerki jest zgadnąć co to Musi kierować się własną wiedzą, doświadczeniem, wspomnieniami oraz ewentualnymi podpowiedziami.
  • Za wygraną można uznać tą, która odgadnie szybciej i z mniejszą ilością pomocy

Zaczynam z Kawiarką Już lecę ją zaczepić na pw - tymczasem zapraszam kolejne chętne