2010-03-23, 10:05
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Trudna sztuka uwodzenia ;)
Cytat:
Napisane przez hihi
Rady? Powiem Ci tak - czekać az się trafi taki, który Ci zaimponuje, a którego Ty nie przerazisz inteligencją i pewnością siebie. Innej opcji nie ma, przynajmniej moim zdaniem, abyś czuła się komfortowo i nie frustrowała się.
Moim zdaniem kobieta pewna siebie potrzebuje kogoś, kto ją doceni, ale jednocześnie sam jest pewny swojej wartości. Osoby takie dobierają się na zasadzie wyboru partnera, do którego się pasuje, a nie dodatku dla poprawienia własnej samooceny
edit:
Co do podrywów barowych. Ja bym się nie przejmowała tym, że nie mają ciągu dalszego  Czasami najciekawsze osoby można spotkac w najmniej oczekiwanych miejscach, właśnie dlatego, że sie niczego tam nie szukało.
|
Jak Boga kocham, zanim przeczytalam wszystkie posty, a juz układałam w glowie odpowiedź, miałam napisać dokładnie to samo, co pogrubiłam, słowo w słowo i przecinek w przecinek! ; >
Generalnie zgadzam się z hihi. Nie zaniżaj swoich standartów tylko dlatego, że na razie nie spotkałaś kogoś, kto by tym standartom odpowiadał. Nie ma sensu, bo co z tego, że zagrasz idiotkę, która z podziwem będzie mówić "ooooch, jaki ty jesteś mądry!" i facet poczuje się niesamowicie atrakcyjny w twoich oczach, skoro i tak nie ma szans, żeby trwało to dłuzej niż jedną, namiętną noc? Przecież nie bedziesz do konca życia udawać kogoś, kim nie jestes, byle tylko z kimś byc.
Nie martw się, na świecie są jeszcze faceci, których nie przerażają pewne siebie, inteligentne kobiety Na pewno takiego spotkasz, nie należy się zniechęcać i nie należy szukać na siłę
|
|
|