Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Cellulit. WĄTEK ZBIORCZY.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-03-23, 12:43   #1115
emilka292
Przyczajenie

Dot.: kosmetyki antycellulitowe, najlepszy krem na cellulit

witam was kochane.
Jestem na forum nowa ale chcę się z wami podzielić moim zdaniem.Od roku męczę sie z celulitem tyle że ja w pól roku przytyłam 25 kg przez chorobe. Moje całe cialo bylo pokryte celulitem miałam go na ramionach cały brzuch a nawet na łopatkach i kolanach nie mówiac o posladkach nogach.Waże jakies 78kg a jeszcze w tamtym roku ważylam 50 kg.Próbowałam już chyba wszytskiego zaczęłam od jakiś śmiesznych herbatek anty cellulit z nasion winogro do tego były dołączone tabletki ale to nie pomogło nic.potem zaczęlam kupować kremy typu nivea ktory pomógł tylko na czas stosowania go najwięcej kosztował mnie krem z apteki ELANCYL kupiłam go wraz z kremem na rozstępy ten krem wyniósł mnie 690zł bo kupiłam dwa nic mi nie pomógł niccccc zupelnie wiec wam go odradzam nawet nie nawilżył mi skóry;].Zebyscie nie pomyslały ze liczyłam tylko na kremy to napisze że w tym też czasie chodzilam na siłownie i fitnes nie pomogło mi to nic może schudłam z 3 kg potem w domu sama codziennie ćwiczyłam.Pomógł mi dopiero krem,który kupiłam tylko dlatego ze byl w promocji za 39 zł przeceniony z 80.Moja koleżanka namawiała mnie zebym zostala konsultantka avonu bo niby są takie prezenty i wogole zgodzilam sie a w katalogu 4 byl ten moj krem w promocji kupilam sobie odrazu 2 i powiem wam ze naprawde dziala stosuje go moze 2 tydzien i z kolan celulit mi znikl z ramion tez na nogach znaczna poprawa krem swietnie naciaga skore skora moja jest znacznie gladsza naprawde polecam!!!!!
nazwa kremu ANEW CLINICAL LASER SHAPE do środy 24 marca ten krem jest jeszcze w promocji wiec laski polecam naprawde
emilka292 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując