|
Dot.: Po co tytuły, po co rymy - my ten wątek i tak w tydzień wykończymy => PM 2011,
Cytat:
Napisane przez elllmi
 dalej jak psica i na dodatek czasem sobie kostki obsikuje  ofiara z niego
troche nieaktualne, bo rośnie jak szalony
|
Ślicznyyyy
Cytat:
Napisane przez natalontko
Czesc dziewczyny!!!
Dzisiaj po raz pierwszy w zyciu umarl czlowiek na moich oczach.....
|
Współczuę... 
[1=b80dbfebcb175f5cc16ebc1 4ca52adc6494c973a_67996f8 2093b8;18072704]Córa będzie !!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!
[/QUOTE]
[1=b80dbfebcb175f5cc16ebc1 4ca52adc6494c973a_67996f8 2093b8;18072738]Liwia . Już wybrane [/QUOTE]
GRATULUJĘ!!! Śliczne imię.. oryginalne  
Cytat:
Napisane przez joanwi
|
A nie mówiłam 
Cytat:
Napisane przez elunka88
A poza tym widziałam jak jeden facet zostawił psa pod mostem przy drodze....płakać mi się chce....to był na pewno jego pies bo jak stał ten gościu przy samochodzie to się patrzył na niego a jak odjeżdżał to ten pies biegł za nim i szczekał  żałuję że nie spisałam nr rejestracyjnych albo coś mu nie powiedziałam 
|
Co za du.pek... Nienawidzę takich ludzi!!!
Cytat:
Napisane przez elunka88
w niedziele się widzieliśmy na trochę z kuzynką G (średnio się z nią lubię) i no gadka szmatka że trzebaby sezon grilowy zacząć itp. a mój mądry małż 'No to w sobotę!" i już kombinacja kto co kupi, kogo zaprosimy....a ja będę sprzątać całą sobotę i nie w głowie mi potem u nich siedzieć 
|
My też od soboty zaczynamy sezon grilowy 
Cytat:
Napisane przez T'ai
ja będę bez dzieci zapraszać
edit: właśnie, jak to robicie? z dziećmi czy bez?
|
U nas będą tylko maluszki o ile ich rodzice nie będą woleli zostawić ich w domu Tak do 3 lat Czyli za free
Cytat:
Napisane przez sweetieSS
Właśnie spostrzegłam, że bola mnie mięśnie brzucha  czyli jednak cos się ukrywa pod tłuszczykiem 
|

Cytat:
Napisane przez madzius90
o kurczę ale matka 
|
No siostrzenica mojej koleżanki ma 3 latka, klnie jak szewc, bije dzieci i jest nieznośna.. A co na to rodzice? No Nalatko powiedz cioci, że jest głupia, powiedz K**** Mać! 
Witam!!!
Trochę nadrobiłam i idę ogarnąć mieszkanie a później może na spacer się wybiorę z koleżanką bo tak cudownie ciepło jest, że aż szkoda w domu siedzieć
Czas edycji: 2010-03-23 o 14:24
|