Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Po co tytuły, po co rymy - my ten wątek i tak w tydzień wykończymy => PM 2011, cz.12
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-03-23, 14:22   #3014
XxXJuSstiii
Zakorzenienie

Dot.: Po co tytuły, po co rymy - my ten wątek i tak w tydzień wykończymy => PM 2011,

Cytat:
Napisane przez elllmi Pokaż wiadomość
dalej jak psica i na dodatek czasem sobie kostki obsikuje ofiara z niego

troche nieaktualne, bo rośnie jak szalony
Ślicznyyyy

Cytat:
Napisane przez natalontko Pokaż wiadomość
Czesc dziewczyny!!!
Dzisiaj po raz pierwszy w zyciu umarl czlowiek na moich oczach.....
Współczuę...

[1=b80dbfebcb175f5cc16ebc1 4ca52adc6494c973a_67996f8 2093b8;18072704]Córa będzie!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!
[/QUOTE]

[1=b80dbfebcb175f5cc16ebc1 4ca52adc6494c973a_67996f8 2093b8;18072738]Liwia. Już wybrane[/QUOTE]
GRATULUJĘ!!! Śliczne imię.. oryginalne
Cytat:
Napisane przez joanwi Pokaż wiadomość
odzyskałam zakładki
A nie mówiłam

Cytat:
Napisane przez elunka88 Pokaż wiadomość
A poza tym widziałam jak jeden facet zostawił psa pod mostem przy drodze....płakać mi się chce....to był na pewno jego pies bo jak stał ten gościu przy samochodzie to się patrzył na niego a jak odjeżdżał to ten pies biegł za nim i szczekał żałuję że nie spisałam nr rejestracyjnych albo coś mu nie powiedziałam
Co za du.pek... Nienawidzę takich ludzi!!!

Cytat:
Napisane przez elunka88 Pokaż wiadomość

w niedziele się widzieliśmy na trochę z kuzynką G (średnio się z nią lubię) i no gadka szmatka że trzebaby sezon grilowy zacząć itp. a mój mądry małż 'No to w sobotę!" i już kombinacja kto co kupi, kogo zaprosimy....a ja będę sprzątać całą sobotę i nie w głowie mi potem u nich siedzieć
My też od soboty zaczynamy sezon grilowy
Cytat:
Napisane przez T'ai Pokaż wiadomość
ja będę bez dzieci zapraszać

edit: właśnie, jak to robicie? z dziećmi czy bez?
U nas będą tylko maluszki o ile ich rodzice nie będą woleli zostawić ich w domu Tak do 3 lat Czyli za free
Cytat:
Napisane przez sweetieSS Pokaż wiadomość
Właśnie spostrzegłam, że bola mnie mięśnie brzucha czyli jednak cos się ukrywa pod tłuszczykiem

Cytat:
Napisane przez madzius90 Pokaż wiadomość
o kurczę ale matka
No siostrzenica mojej koleżanki ma 3 latka, klnie jak szewc, bije dzieci i jest nieznośna.. A co na to rodzice? No Nalatko powiedz cioci, że jest głupia, powiedz K**** Mać!

Witam!!!

Trochę nadrobiłam i idę ogarnąć mieszkanie a później może na spacer się wybiorę z koleżanką bo tak cudownie ciepło jest, że aż szkoda w domu siedzieć

Edytowane przez XxXJuSstiii
Czas edycji: 2010-03-23 o 14:24
XxXJuSstiii jest offline Zgłoś do moderatora