2010-03-23, 15:06
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: te, co straciły sens życia...
Cytat:
Napisane przez sonnewampire
kiedys nie było tel. komórkowych, laptopów itp. i jakoś ludzie zyli, a teraz? ciągle w biegu, ciągły 'wyścig szczurów'
|
Nikt Ci nie kaze ich uzywac Nikt Ci nie kaze brac udzialu w wyscigu. Masz ochote, to wyjedz sobie do dzungli i zyj z dala od cywilizacji. Tak tez mozna. I wcale nie zartuje.
Ogolnie uwazam dziewczyny (z calym szacunkiem), ze wymyslacie i same sobie stwarzacie problemy tam, gdzie ich tak naprawde nie ma. Marnujecie sobie zycie i mlodosc na wieczne narzekanie, zamiast z nich korzystac i brac garsciami. Umrzemy wszyscy, predzej czy pozniej, wiec moznaby jednak cos z tym zyciem zrobic i troche sie nim nacieszyc zamiast zabawiac sie w filozofie pt. "jaki to ma sens?" Bo sensu tak czy inaczej nie ma i miec nie bedzie, a nawet jesli to na pewno nie bedzie dane ani mi, ani Wam go poznac.
I rozumiem, ze mozna sie zatracic w beznadziei, gdy ma sie powazne problemy, lub prawdziwy (a nie wyimaginowany) ciezki okres w zyciu, ale to co tutaj czytam napawa mnie jedynie szczerym wspolczuciem do Waszego ograniczenia i slepoty na piekno swiata, ktory tak naprawde caly nalezy do Was, wystarczy tylko wyciagnac raczke
|

|
|
|