2010-03-23, 14:33
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.III
Cytat:
Napisane przez itakasia
dzidzia
no wlasnie mieszkam dokladnie z drugiej strony  . ale wszystko zalezy kiedy zaczne rodzic. czy w tygodniu czy weekend. prawdopodobnie ostatnie 2-3 tyg przed terminem bede jezdzic do kuzynki wlasnie bo ona ma wielki dom o igrod wiec dzieci sie beda bawic i w razie czego stamtad blizej bede miala. jej opiekunka zostanie z dziecmi moimi i jej a ona mnie zawiezie. a maz dojedzie z pracy bo on pracuje w inowroclawiu. jesli natomiast w weekend to maz bedzie i smigniemy pewnie razem a dzieci "wyrzuci" sie komus po drodze  troche sie boje czy zdaze bo ostatnio urodzilam w godzine po dotarciu do szpitala.
jesli bedziesz w toruniu na zakupach itp to mozemy sie umowic na kawe. bo chyba ty mieszkasz najblizej 
|
Co prawda za bardzo nie jeżdżę do Torunia na zakupy, ale może jak zrobi się cieplej, to zrobię sobie wycieczkę. Teraz co prawda mieszkam w Szczecinie, ale niemal każdy weekend jestem w Fordonie, wiec kto wie, kto wie . Tylko, że ja pijam herbatę .
|
|
|