Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.III
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-03-23, 14:33   #3282
dzidziadziumdzia
Zakorzenienie

Dot.: Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.III

Cytat:
Napisane przez itakasia Pokaż wiadomość
dzidzia
no wlasnie mieszkam dokladnie z drugiej strony. ale wszystko zalezy kiedy zaczne rodzic. czy w tygodniu czy weekend. prawdopodobnie ostatnie 2-3 tyg przed terminem bede jezdzic do kuzynki wlasnie bo ona ma wielki dom o igrod wiec dzieci sie beda bawic i w razie czego stamtad blizej bede miala. jej opiekunka zostanie z dziecmi moimi i jej a ona mnie zawiezie. a maz dojedzie z pracy bo on pracuje w inowroclawiu. jesli natomiast w weekend to maz bedzie i smigniemy pewnie razem a dzieci "wyrzuci" sie komus po drodze troche sie boje czy zdaze bo ostatnio urodzilam w godzine po dotarciu do szpitala.

jesli bedziesz w toruniu na zakupach itp to mozemy sie umowic na kawe. bo chyba ty mieszkasz najblizej
Co prawda za bardzo nie jeżdżę do Torunia na zakupy, ale może jak zrobi się cieplej, to zrobię sobie wycieczkę. Teraz co prawda mieszkam w Szczecinie, ale niemal każdy weekend jestem w Fordonie, wiec kto wie, kto wie . Tylko, że ja pijam herbatę .

Aliska przyszła na świat 18.08.2010
. Witaj Kochanie

Aniołki 05.2009 i 08.2009 oraz Aniołek bliźniak 03.2013
dzidziadziumdzia jest offline Zgłoś do moderatora