Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Tabex- kto stosował i jakie efekty
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2006-05-10, 15:49   #1
isias
Raczkowanie

Tabex- kto stosował i jakie efekty

Mój TŻ nosi się z zamiarem rzucenia palenia. Próbował już samej silnej woli, jednakże bez skutku (słaba ta Jego silna wola, poza tym niekorzystnie wpływa na to stresująca praca, a czasami nawet ja ). Czytałam dużo na temat Tabexu, generalnie w samych pozytywach. Czy któraś z Was drogie wizażanki stosowała ten wspomagacz i z jakim skutkiem? A może ktoś bliski, znajomy? Możecie powiedzieć coś więcej na temat tych tabletek?
Zaznaczam, że TŻ naprawdę chce przestać palić, tylko nie piszcie proszę, że jakby bardzo chciał to by rzucił bez tego...
Jeszcze coś; jakby któraś z Was była w posiadaniu ulotki to chciałabym dowiedzieć się o ich wpływie na wątrobę, aczkolwiek w Jego przypadku dobór leków musi być przemyślany (żółtaczka wszczepienna). Tabletki sa na receptę- wiem, w związku z czym i tak musiałby udać się do lekarza i może zapytać z tym że chciałabym mimo wszystko wiedzieć wcześniej, zanim się zdecyduje.
A może znacie jakiś inny skuteczny środek wspomagający. Mój tato rzucał palenie z nicorettkami i nic to nie dało :/ Przestał palić, bo wylądował na pogotowiu przez duszności...
Z góry dziękuję za odpowiedz i ewentualne rady. Pozdrawiam
isias jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując