Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Problem z TŻ :( proszę o jakąś poradę
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-03-23, 15:41   #8
Addicted1
Przyczajenie

Dot.: Problem z TŻ :( proszę o jakąś poradę

Pisał z tym kolegą w taki sposób jakby nie miał do mnie szacunku chociaż nigdy mnie osobiście nie dał tego odczuć ... kiedy jestem obok to jest cud - miód, słodkie słówka itp, a czytałam jedną jego rozmowę i tam takie słowa ... dwulicowość? Chęc zaimponowania koledze,który kobiety traktuje raczej przedmiotowo ? Na prawdeę było między nami cudnie dopóki mnie nie okłamał dość poważnie, utrata zaufania do niego, a teraz jeszcze to ... wiem,że już mu nie zaufam, wiem to na 100%,ale kocham go i czuje się bezradna totalnie . Skąd nagle takie duszenie się w związku, skoro w złotej klatce go nie trzymam ? Teraz zaprzecza,ale napisał to,a nic nie dzieje się bez przyczyny przecież

---------- Dopisano o 16:41 ---------- Poprzedni post napisano o 16:38 ----------

Powiedziałam mu,że daję mu wolna ręke skoro się dusi i żeby sobie poużywał życia skoro tak mu tego brakuje, to beze mnie będzie mu lepiej ... zaczęły się lamenty żeby dać mu szansę, że mnie kocha,żer nie wie co mu odbiło itd . On nie chce się rozstać za nic w świecie, więc skąd takie słowa w rozmowie z kolegą? ... Jestem w kropce
Addicted1 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując