Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 7
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-03-23, 15:42   #758
Dorota5
Raczkowanie

Dot.: Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 7

Cytat:
Napisane przez martju Pokaż wiadomość
Dorota5, bardzo Ci dziękuję ;*

Cytat:
Napisane przez dominika52141 Pokaż wiadomość
Dorota5 bardzo ładnie poleciały Ci te kilosy . 10kg w ciągu 2-mcy ,Ładny wynik.
Gratuluję I pozdrawiam
Dziękuję bardzo za miłe słowa. Jestem grzeczna, nic nie grzezę i chyba to procentuje.

Cytat:
Napisane przez onPanMateusz Pokaż wiadomość
Witam moje drogie Panie Wczoraj wieczorem przeglądając sobie różne stronki na temat zrzucenia kilku zbędnych kilogramów natrafiłem na to forum, wciągnęło mnie nie powiem, czytanie postów i silna wola jaką dysponujecie Chciałem się przyłączyć do wspólnego odchudzania mam nadzieje że miło mnie przyjmiecie

Mam na imię Mateusz mam 19 lat i będę próbował zrzucić oponke Pozdrawiam .

Fazę I rozpocząłem od dziś.
Powodzenia

Cytat:
Napisane przez lesia27 Pokaż wiadomość
własnie jak z ta nuttella dukanowa? dobra jest?oplaca sie ja robic?
Zawsze jak mam doła kręcę nutelkę. Mnie pomaga. I smakuje

[1=881a135baa34e075ff271ac 6ad77e43317518c11;1808470 1]dziś moj 2 dzien jest dobrze zrobiłam ten test i pokazuje mi że koncowa waga to 58 a ja wpisałam wymarzona waga 55 wiec dlaczego tak wyszło?[/QUOTE]
Wyniki testu wskazują, na podstawie Twoich odpowiedzi, wagę, którą łatwo Ci będzie potem utrzymać. Nie znaczy to, że jak się zaweźmiesz, to nie schudniesz więcej. Ale będziesz miała problemy z jej utrzymaniem.

Dziś byłam u lekarza, bo mam coś na skórze. Powyskakiwały czerwone kropeczki Lekarz powiedział, że wygląda trochę jak ospa, ale już byłam chora na ospę i nic mnie to nie swędzi. Jak powiedziałam, że jestem na diecie białkowej zaczął mówić o uczuleniu na białka. Przepisał clemastin i wapno i dał skierowanie do dermatologa. Zła byłam na niego, ale jak wychodziłam rzucił pytanie: ale pani jest szczupła, to po co pani się odchudza? Normalnie pokochałam tego lekarza

Edytowane przez Dorota5
Czas edycji: 2010-03-23 o 15:43
Dorota5 jest offline Zgłoś do moderatora