2010-03-23, 15:42
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 7
Cytat:
Napisane przez martju
Dorota5, bardzo Ci dziękuję ;*
|

Cytat:
Napisane przez dominika52141
Dorota5 bardzo ładnie poleciały Ci te kilosy . 10kg w ciągu 2-mcy ,Ładny wynik.
Gratuluję I pozdrawiam
|
Dziękuję bardzo za miłe słowa. Jestem grzeczna, nic nie grzezę i chyba to procentuje.
Cytat:
Napisane przez onPanMateusz
Witam moje drogie Panie  Wczoraj wieczorem przeglądając sobie różne stronki na temat zrzucenia kilku zbędnych kilogramów natrafiłem na to forum, wciągnęło mnie nie powiem, czytanie postów i silna wola jaką dysponujecie  Chciałem się przyłączyć do wspólnego odchudzania mam nadzieje że miło mnie przyjmiecie
Mam na imię Mateusz mam 19 lat i będę próbował zrzucić oponke  Pozdrawiam .
Fazę I rozpocząłem od dziś. 
|
Powodzenia
Cytat:
Napisane przez lesia27
własnie jak z ta nuttella dukanowa? dobra jest?oplaca sie ja robic?
|
Zawsze jak mam doła kręcę nutelkę. Mnie pomaga. I smakuje
[1=881a135baa34e075ff271ac 6ad77e43317518c11;1808470 1]dziś moj 2 dzien jest dobrze zrobiłam ten test i pokazuje mi że koncowa waga to 58 a ja wpisałam wymarzona waga 55 wiec dlaczego tak wyszło?[/QUOTE]
Wyniki testu wskazują, na podstawie Twoich odpowiedzi, wagę, którą łatwo Ci będzie potem utrzymać. Nie znaczy to, że jak się zaweźmiesz, to nie schudniesz więcej. Ale będziesz miała problemy z jej utrzymaniem.
Dziś byłam u lekarza, bo mam coś na skórze. Powyskakiwały czerwone kropeczki Lekarz powiedział, że wygląda trochę jak ospa, ale już byłam chora na ospę i nic mnie to nie swędzi. Jak powiedziałam, że jestem na diecie białkowej zaczął mówić o uczuleniu na białka. Przepisał clemastin i wapno i dał skierowanie do dermatologa. Zła byłam na niego, ale jak wychodziłam rzucił pytanie: ale pani jest szczupła, to po co pani się odchudza? Normalnie pokochałam tego lekarza
Czas edycji: 2010-03-23 o 15:43
|
|
|