2010-03-23, 18:40
|
#3237
|
|
Zakorzenienie
Zarejestrowany: 2008-06
Lokalizacja: podkarpacie
Wiadomości: 11 929
|
Dot.: Po co tytuły, po co rymy - my ten wątek i tak w tydzień wykończymy => PM 2011,
Cytat:
Napisane przez XxXJuSstiii
Aaa.. Ostatnio chyba też je jadłaś  To jak to sie robi? Normalnie do ciasta dajesz te dodatki i pieczesz czy jak?  Bo chciałabym skosztować tyle, ze bez mortadeli bo nie przepadam
smażysz 
|
nie robisz normalne placki z ziemniaków, jajka, mąki i przypraw, smażysz i jak się już dobrze usmazy z jednej strony to przewracasz i na tą usmażoną stronę kładziesz szybko pokrojone w kostkę ogórki, mortadelę i ser starty zamiast mortadeli może być krakowska i wcześniej trzeba tą kiełbaskę podsmażyć z jednej storny, żeby się miseczki takie zrobiły
Cytat:
Napisane przez kaska87
dziewczyny a co to jest mortadela?  no nie wiem nooo ![:]](//static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
|
taka kiełbasa, podobna do pasztetu
http://www.sklep.mais.pl/galerie/m/m...nna-kg_146.jpg
---------- Dopisano o 18:40 ---------- Poprzedni post napisano o 18:40 ----------
Cytat:
Napisane przez madabell
Treść usunięta
|
ładna
|
|
|