2010-03-23, 20:35
|
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: A kto studiuje prawo?
Witam was !
Widzę,że wątek się rozwinął a mi najzwyczajniej w świecie nie chce się brnąć przez te wszystkie strony ;]
Chciałam zapytać czy któraś z was wybiera się bądź już studiuje prawo na Uniwersytecie Gdanskim i przybliży mi nieco temat związany ze studiowaniem na tamtejszej uczelni Przyznam ,że szukałam już informacji na ten temat ale nie znalazlam nic konkretnego. Nie trafiłam na forum , w którym swoje obawy (dostanę się czy nie) poruszaliby kandydaci jak to ma miejsce np na forum UJ.
Zdaje sobie również sprawę z tego,że nie da się konkretnie przewidzieć ile % wystarczy żeby się tam dostać, bo to zalezy od różnych czynników ale tak mniej więcej jest to 70% czy 80% + ? Może ktoś się orientuje jak sprawa wyglądała w zeszłym roku i jaki wynik był najniższy lub w tych dolnych granicach. ( Nie żebym tak znowu nisko mierzyła ale myśle że na miesiąc przed maturą mogłyby się przydać słowa otuchy,bo stale się martwie ,że nie dostanę się na wymarzone studia chociaż uczę się pilnie i staram się jak najwięcej rozwiązywać testów )
Pozdrawiam
|
|
|