Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.III
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-03-23, 20:51   #3343
marta_d1
Zakorzenienie

GG do marta_d1
Dot.: Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.III

Cytat:
Napisane przez vette Pokaż wiadomość
Dzieki Marta za radyjutro bede wiedziala, czy faktycznie mam lykac zurawit czy urosept.
A z tym urlopem to do du*** nie moge sobie zrobic 3 tyg wolnego, niestety. Bede sie oszczedzac, mniej chodzic ale musze pracowac...
Mialam taka sama sytuacje w 1 trymestrze, mialam zagrozenie, ale nie moglam pozwolic sobie na nicnierobienie. Strasznie sie z tym czuje no ale nie moge inaczej
Trzymam kciuki za fryzjera, ja wybieram sie w czwartek moze nie bedzie tak zle, co?

Nie kazal mi brac uroseptu inny gin na konsultacjach ... a teraz wrocilam do mojego prowadzacego, do ktorego przyszly wyniki badan.
Miejmy nadzieje, ze przeklamane. Jutro bede wiedziec...

Sama nie zdecydowalabym sie raczej na takie samodiagnozowanie sie
Bedzie dobrze.
Powiem Ci, że ja jestem zawsze pełna obaw przed fryzjerem. Mam kręcone włosy a co tu dużo mówić fryzjerzy nie potrafią ich obcinac. Dlatego odwiedzam ich bardzo żadko. Teraz juz musze bo mam suche włosy po zimie i sie nie chce układać.

Cytat:
Napisane przez mlmFM Pokaż wiadomość
moja kuzynka tez tak chodzila i to zanim bylo widac brzuszek... hmm ja chyb zawsze tak chodzilam... pozatym ja kuleje na jedna noge wiec to tez inaczej widac

ja wlasnie wrocilam z USG... a wczesniej od lekarza - konsutacja na patologii ciazy... okazalo sie ze szyjka jest w miare ok - 28mm [alert zaczyna sie od 25mm] ale za to jest miekka i datego przepisal mi luteine.

i najwazniejsze... to dziewczynka (stwierdzil ze widzial w badaniu dopochwowym narzady rozrodcze, przy okazji mierzenia szyjki)... ten z prywatnego usg nie byl w stanie potwierdzic plci z badania brzusznego bo stwierdzil ze dziecko poskladalo sie jak scyzoryk i malo bylo widac... raczki i nozki praktycznie razem... nawwet serduszka nie mogl obejrzec bo mala rekami zaslaniala, wiec tylko udalo zbadac sie akcje serduszka - 140 uderzen na minute

zresztą wkrotce wrzuce filmik na YouTube z badania brzusznego to same bedziecie mogly zobaczyc - ja w jej ulozeniu sie pobubilam - gdzie co ma
GRATULACJE!!
Dobrze, że wyniki są lepsze!