2010-03-23, 20:02
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: jaknajszybciej potrzebna porada !!!
Cytat:
Napisane przez ozon123
A można się dowiedzieć co to za dekoloryzator?Skoro to takie cudo to może i ja się skuszę 
|
podaję co pisałem na innym poście:
Tutaj podaję link do produktu który zawsze używamy. Minus bo wali od niego jak od szamba Ale efekty 100%. Sciąga kolor do podstawy i to nie mówię bajki tylko z polecenia i opini mamy jest to produkt dwufazowy który trzeba wymieszać razem i nalożyć jak zwykła farbę ( dlatego można w domu za grosze a nie za miliony w salonie!! ) zostawić na określony czas i PORZĄDNIE I DOKŁADNIE UMYĆ szamponem oczyszczającym!!! oprócz tego oczywiście nawalić odżywki i zostawić na chwilę żeby dobrze weszło w włosyDzięki mnie zamiast 160 czy 300 zapłacicie krocie a dokładnie za sam ten decolor 22zł + szampon i woda w domu nei ma się czego bać bo to nie jakieś sklepowe byle jakie badziewie że włosy odpadną czy coś
http://www.progress.pl/progress,www,...13,id,165.html
Mam nadzieję że się komuś przyda PS. Instrukcja obsługi na tej stronie też pisze wszystko dokładnie więc bez problemu da rade każdy/każda
Tu jeszcze nazwa dokladna jakby ktoś chcial gdzieś indziej szukać może taniej znajdzie tak pisze na opakowaniu.
Color Remover Professional By Fama
No i musisz trzymać ok. godziny NIE SZKODZI WŁOSOM!!!!
|
|
|