Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Z czeluści dysku mego - dzienny niecodzienny ;)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-03-24, 17:04   #1
maraqjowa
Zadomowienie

Z czeluści dysku mego - dzienny niecodzienny ;)

Zachęcona Waszymi 'zwyklaczkami' postanowiłam w końcu wrzucić coś od siebie. Nie jest to żadna rewelacja, dlatego makijaż leżał sobie na dysku i nie zamierzałam go pokazywać, bo to takie zwyczajne, w dodatku niedokładnie roztarte brązy z turkusowym akcentem dla urozmaicenia Cera niestety nadal woła o pomstę do nieba no i wiem, że niebardzo widać modelowanie twarzy, ale coby nie marudzić tyle co zwykle - po prostu wrzucam zdjęcia

Kosmetyki:
buzia: podkład Revlon ColorStay, Almost Powder Clinique, baza pod cienie ArtDeco, korektor HR, bronzer EDM, meteorytki Guerlain BCH,
oczy: piątka Dior nr 30 Incognito, miedź z paletki Lancome, brąz EDM Country Side , brązowy liner Astor, turkusowa kredka Lancome, tusz MF MasterpieceMax, kredka do brwi Lancome i żel do brwi Oriflame,
usta: odrobinka korektora i błyszczyk Lancome Color Fever Gloss kolor Nude Prainha
Chyba wszycho, można zgłaszać uwagi

Edytowane przez maraqjowa
Czas edycji: 2010-09-10 o 18:14
maraqjowa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując