Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wymienię Kolorówkowo i nie tylko. Zapraszam! Avon, Rimmel, Sensique, Smackers, Essence, itp.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-03-24, 17:19   #1
dolce&gabbana
Zadomowienie

Przekupka: 38 pkt / 100% pozyt.
Smile

Kolorówkowo i nie tylko. Zapraszam! Avon, Rimmel, Sensique, Smackers, Essence, itp.

NIEAKTUALNE !

Witam w moim pierwszym wątku wymiankowym!

- szminka Ultra Color Rich Avon srebrna edycja - Latte - może będę jej używać, więc proszę pytać o aktualny stan

- róż rozświetlający w kulkach Lemax - użyłam jednak parę razy

- pomarańczowy/złoty lakier do paznokci Sensique z limitowanki Inspired by Earth, nr 215 - użyty 4-5 razy

- kolczyki na magnez - malutkie, przezroczyste, blado- błękitne oczka, jaśniejsze, niż wyszły na zdjęciu

- próbka Avon In Bloom - mam z wymiany, poznałam zapach i mogę teraz podać dalej
- próbka Avon Bond Girl 007 - jw
- próbka Avon Today Tomorrow Always Gold - jw

- próbka podkładu Rimmel Renew&Lift - 200 Soft Beige - 1,5ml
- 4 próbki kremu Nivea DNAge Ujędrnianie&Blask spf12
- próbka Ziaja sopot spa - krem ujędrniający przeciw zmarszczkom

Pozdrawiam i zapraszam do wymiany!

- 2 kredki Sensique z limitowanki Candy Colours - nr 124 i nr 125 - używane, ilość na zdjęciu, mają lekko pęknięte zatyczki - jednak zostawiam sobie
- Yves Rocher, Bio Specific Active Sensitive, Soin Dermo-Traitant Anti-Rougeurs - Krem na zaczerwienia, chroniący przed zimnem - Używany, zaznaczyłam mniej więcej na zdjęciu ile pozostało - jednak zużyje sama do końca
- Bielenda, Eco Care, Bursztyn&Miód, Bioorganiczny krem "Anti-Stress" KLIK - zostało nie mniej niż połowa słoiczka,nie mam już kartonika, ale niedawno go kupiłam i będzie jeszcze długo ważny - zużyje sama do końca

- błyszczyk metaliczny Avon - Mauvelous Metal - użyty ze 2 razy- oddany koleżance

Wymienione:
Podkład Rimmel Lasting Finish 16h - nr 103 -używany parę razy, ale b.dużo jeszcze zostało.
Potrójne cienie Delta Hean w odcieniach różu - nr 309 - 2 razy wypróbowane.
Korektor rozświetlający pod oczy Vipera - używany parę razy, pozostała ilość na zdjęciu.
Błyszczyk Smackers Ice Creamies - Bubble Gum Whip - użyty ze 3 razy, pojemność 2.8 ml, ubytek znikomy.
Poczwórna paletka cieni Glamour Palette Sensique - nr 101 - używane, pacynki do wymiany, uwaga! data ważności do końca br.
Poczwórna paletka cieni Glamour Palette - nr 104 róże i beże - używana, pacynki do wymiany.
Kredka do powiek Emilly Golden Rose - śliwkowa, nr 108 - używana parę razy, ale jest prawie cała.
Róż Sensique - nr 101 - użyty ze 3 razy, może służyć jako bronzer.
Serum do zniszczonych końcówek Avon Advance Techniques - zużycie zaznaczone na zdjęciu zapożyczonym z internetu.
Woda toaletowa o zapachu brzoskwiniowym Yves Rocher - Les Plaisirs Nature Peche - początkowa pojemność 20ml, zużycie zaznaczone na zdjęciu.
- Próbka bezbarwnego podkładu Avon Magix.
- korektor EverFresh Maybelline - medium beige - niedawno kupiony, użyty ok.3 razy, niestety nie mój kolor
- Róż Essence 2w1 - Almost Famous - tylko wypróbowany, niestety nie mój kolor, prawie jak nowy.
- szminka Astor Shine Deluxe 014 - raz użyta dla testu
- beżowy Lakier Rimmel Lycra Pro 362 Barely There - zużycie widać na zdj
- szczotka do włosów
- próbka Versace Versense - początkowo 1,5 ml, pozostała ilość widoczna na zdjęciu
- próbka marche aux fleurs EDT z perfumerii Fragonard

- 2 próbki Garnier Czysta Skóra Pure 3w1
- próbka Garnier Czysta skóra Active - peeling eliminujący zaskórniki

- Spotlight, Avon - zostało ok.27ml, wymienię raczej za inny zapach
- micel Dax z zapasów:P
- pomadka ochronna Melisa Uroda - świeżo kupiona, 2 razy maźnięta
-Yves Rocher, Les Plaisirs Nature, mleczko do ciała - KOKOS - 50ml

-Yves Rocher, Les Plaisirs Nature, żel pod prysznic i do kąpieli - KOKOS - 50ml
- próbka kremu CHANEL Precision Hydramax + Active Nutrition - tubka 5 ml
- 2 próbki Ziaja kozie mleko - krem 1 nawilżanie, cera sucha i skłonna do zmarszczek
- próbka kremu intensywnie nawilżającego Ziaja seria Różana

Edytowane przez dolce&gabbana
Czas edycji: 2010-04-28 o 20:13
dolce&gabbana jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując