Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie MAJOWO- CZERWCOWE 2010. cz. III :-)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-03-24, 20:16   #4536
kropka75
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie MAJOWO- CZERWCOWE 2010. cz. III :-)

Cytat:
Napisane przez annLee Pokaż wiadomość
Ty piłaś tą parafinę? jakoś mi się to nie do przełknięcia wydaje
Piłam. To znośne jest. Nie gęste, trochę oleiste i bez smaku. Po chwili nie czujesz że wypiłaś.

Cytat:
Napisane przez kardashi Pokaż wiadomość
Hmm.. kurdę to nie wiem jaki rozmiar zamówić.. Mam teraz 87cm w biodrach.. i nie wiem.. żeby mnie nie ściskały znów.. ale żeby i dobrze trzymały..
Ten materiał jest miękki. Nawet na 105cm w brzuchu mi się naciąga i nie ciśnie. Spokojnie możesz brać małe.

Cytat:
Napisane przez kees26 Pokaż wiadomość
Swoją drogę to dobrze, że często zapewnia Was o swojej "męskości", bo nie wiem co się ostatnio dzieje, ale zewsząd dopadają mnie historie o tym jak to miała urodzić się np. dziewczynka a tu niespodzianka - rodzi się chłopiec i na odwrót. Jedna znajoma wyła z rozpaczy w szpitalu, jak zamiast córy urodziła synka....
Też znam przypadki.

U nas nie ma tematu. Od 13 tyg. widać ptaka, a od miesiąca wiemy już, że w worku są jajka. Byłby cud, gdyby się odmieniło. I to taki do księgi rekordów.

---------- Dopisano o 20:14 ---------- Poprzedni post napisano o 20:12 ----------

Cytat:
Napisane przez iza240 Pokaż wiadomość
Dzień dobry Wczoraj byliśmy na wizycie no i się stało!Przytyłam 4kg przez miesiąc!!Mam bezwzględny zakaz jedzenia słodyczy,słodzenia herbaty i picia słodkich napoi!Pozostaje woda....
Witaj w gronie.

Ja to samo. Kolejny miesiąc i kolejne 4kg. Już mam plus 18.

Ale zakazów żadnych jedzeniowych nie dostałam. Jedynie furosemid na wygonienie płynów, bo zdaniem gina parę kg z tego to woda.

---------- Dopisano o 20:16 ---------- Poprzedni post napisano o 20:14 ----------

Cytat:
Napisane przez kardashi Pokaż wiadomość
Mała ma jakiś leniwy dzień Mało się rusza, pokopała tylko jak wstałam.. Leniuch wiosenny
Mój dziś też. O 16ej sobie uświadomiłam, że od rana go nie czułam. Pukam, klupię, gniotę - nic. Zjadłam dwa ciastka - z łaski mnie pyknął raz.

"Masz świra to go hoduj."

kropka75 jest offline Zgłoś do moderatora