Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Kufry, kuferki domki Waszych kosmetyków
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-03-24, 22:30   #198
mejkapownia
Wtajemniczenie

GG do mejkapownia
Dot.: Kufry, kuferki domki Waszych kosmetyków

Cytat:
Napisane przez Yola Pokaż wiadomość
Mejkapownia, załączone zdjęcie przedstawia Twój obecny kuferek? Jest identyczny jak Kryolanowy
(EDIT - doczytałam dokładnie co napisałaś, cofam pytanie Prezentuje się bardzo fajnie!)

A, przy okazji - podczas dyskusji w tym temacie na forum maxmodels przeczytałam niezbyt pochlebą opinię ta temat kufra Inglota.
Cytat:

"ja niestety mam inglota, nie polecam wbiła mi sie nozka i cały sie chwieje, dodatkowo ma za małe kołka co powoduje ze potrafi sie np.obracac na boki(gdy go ciagniesz za soba) nie wspomne juz o odchodzacym plasiku z powierzchni kufra"

Pozwalam sobie podać dalej
Takie rzeczy warto wiedzieć
dlatego ja mam wrażenie że one są "tłuczone" w jednej fabryce - bo jedyna różnica to ta przednia klapa - mam takie gumeczki ( chyba 8) pod które mogę sobie włożyc jakieś mniejsze rzeczy ( chusteczki, próbki, grzebień - takie tam pierdołki)

a co do inglota to popieram że generalnie marna jakość - byłam oglądałam, nawet sprzedawczyni po cichu odradzała
ani to wygodne ani solidne

ja z mojego jestem super zadowolona - choć nie ukrywam że ledwo się w niego mieszczę i nie pogardziłabym gdyby był taki duży jak ten mój poprzedni

chłopiec czy dziewczynka ?

mejkapownia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując