Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - świeżo ( i nie całkiem) upieczone mamusie
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-03-25, 07:24   #5
mkmp
BAN stały

Dot.: świeżo ( i nie całkiem) upieczone mamusie

Cytat:
Napisane przez PinkPanther4 Pokaż wiadomość
A karmisz swoje Maleństwo sztucznie czy piersią? Z kolką to różnie bywa, wydaje mi sie że często jakiekolwiek problemy z brzuszkiem bardzo szybko interpretowane sa jako kolka. Jeżeli będą sie powtarzały a Maleństwa nie bedzie sie dało uspokoić to może to faktycznie to. Może spróbuj na razie pomasować brzuszek
Karmię niestety sztucznie chodziaz bardzo chciałam piersią nie mogę :-( dzisiaj jadę do lekarza zobaczymy co mi powie mam nadzieje ze coś doradzi. Może będę mogła ją dopajać jakimiś herbatkami ?? bo narazie daje jej tylko mleczko. Wczoraj to normalnie nie wiedziałam jak ją uspokoić, męża z pracy wyrwałam do domu bo nie dałam sobie rady :-(

---------- Dopisano o 08:24 ---------- Poprzedni post napisano o 08:18 ----------

Cytat:
Napisane przez paula78 Pokaż wiadomość
Jest całe forum Odchowalnia po to stworzone wiec po co tuatj ?
Tak jest pełno takich forum na te tematy. Ale ciężko sie tam wczuć i zaklimatyzować dlatego myślę, że tutej też dołączy dużo osób nowych co chcą się czegoś dowiedziec a na innych forach albo długo się czeka na odpowiedz albo wogle sie nie doczeka. Bo już są tam osoby które sie znaja i pisza miedzy soba.
mkmp jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując