2010-03-25, 08:11
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Powiekszenie piersi cz.6
Cytat:
Napisane przez Paulina_Paulina
Wita, dziewczyny powiedzcie mi prosze rozmiar 310 cc to jaki jest pelne B, może któraś miała by zdjęcia żeby wizuwalnie zobaczyc było by pomocne. Pytanie do tych co juz sa po operacji po jakim okresie można już w miare funkcjonować, podnosic ręce itp, po ilu dniach przestaje bolec, a i jak sprawa jeśli chodzi o narkoze itp nigdy nie miałam i powiem szczerze troche się zaczynam bać, wielkie dzieki za każdą pomoc, pozdrawiam
|
310... wszystko zalezy od Twojej wyjsciowki i od profilu implanta. jesli jestes raczej mniejsza to jest opcja ze wyjdzie
po op normalnie mozna juz po ok 2 tygodniach wtedy juz na pewno nic nie boli. podnoszenie rąk tez mniej wiecej tyle, a i tk wszystko zalezy od Twojego organizmu i od tego jak on na to wszystko zareaguje. bol przez pierwsze kilka dni jest calkiem spoty ale po to są proszki przeciwbolowe, ktore pomagaja na szczescie
narkozy nie sie co bac.To ze sie boisz to dobrze w koncu to ingerencja w Twoje cialo. zycze pieknych piersi i mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze
|