Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Ostrowieckie pogaduszki ślubne - cześć VI
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-03-25, 09:01   #2693
azakowana
Zakorzenienie

Dot.: Ostrowieckie pogaduszki ślubne - cześć VI

Cytat:
Napisane przez olajka Pokaż wiadomość
Cześć Dziewczyny ja nie rozumiem po co ich nazywać jakieś ,,wyższe sfery" nie róbcie im przyjemności. Jak dla mnie to napewno nie są żadne wyższe sfery, czy klasa. Normalni ludzie, a że im we łbach się poprzewracało niektórym to już inna sprawa. Jak są w sobie zadufani to się takich olewa i już
madziaciu no cóż jak nie miałaś tak bardzo ochoty pójść to spoko, że nie poszłaś. Ta koleżanka ma jakiś problem ze sobą, jak Ci tak powiedziała, że jest z takiej klasyNa tym świecie są widać różne przypadki
ania super te dresiki ciążowe
Idę dziewczyny ściągnąć żel dzisiaj ze swojej płytki na pazurkach. Ciekawe jak bardzo będą miękkieWynosiłam się kilka lat, a teraz ni9ech oddychną trochę. Mam tylko nadzieję, że bardzo tragicznie nie będą wyglądać, nawet po manicure

---------- Dopisano o 09:57 ---------- Poprzedni post napisano o 09:54 ----------

Mnie też się nie podobają, takie cygańskie wielkie. U mnie niektóre dziewczyny mają na roku takie cuda, co prawda nie z brylancikami wszystkie.
Ola to jak będziesz ściągać to zapytaj o taki żel ochronny, który nakłada się właśnie na paznokcie po ściągnięciu właściwego żelu. Jego można zmyć potem samemu w domu a paznokcie nie będą takie cienkie i słabe.