Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wymienię Revlon colorstay
Wątek: Wymienię Revlon colorstay
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-03-25, 21:41   #1
maja55
Zakorzenienie

Przekupka: 38 pkt / 100% pozyt.

Revlon colorstay

Dzień dobry

Mam do wymiany:
DOKŁADKA!!!
Dior Bronze, Poudre de Soleil, 01Bonne Mine/ Healthy Look
- puder brązujący, zużycie widoczne na zdjęciu. Mam pędzelek, welurek i pudełko. Wymienię na inny, ciemniejszy brązer o podobnym stopniu zużycia(chętnie ten sam ale ciemniejszy. Raczej matowy ale może mieć drobinki, byleby nie dawał perłowego wykończenia).

podkład Revlon Colorstay dla skóry tłustej i mieszanej w odcieniu 330 natural tan - tylko za inny podkład.

Podkład kupiłam miesiąc temu w Douglasie, użyłam 4-5 razy. Niestety sztuczne światło w perfumerii + chęć dodania sobie koloru nie są najlepszym doradcą - podkład jest dla mnie najzwyczajniej za ciemny.

Wymienię na inny podkład, bardzo chętnie na inny odcień, nieco jaśniejszy revlon colorstay, o niewielkim zużyciu w lekko opalonym, ciepłym odcieniu. Chętnie jakieś minerały

Clinique Trio 08 Come Heather - trójki cieni, cielista brzoskwinia, ciemna śliwka, jasny liliowy. Zużycie widoczne na foto, kartonik.
Clinique Quad - poczwórne cienie, kolory: sugar sugar, disco pink, lucky penny, coffee shop duo-brown shade, zużycie widoczne na foto. Nie mam kartonika.
Clinique, High Impact Mascara - użyty 3 razy, mam kartonik.
Clinique, Colour Surge Bare Brilliance lipstick, 121 precious pink, zużycie widać na foto. Kiedyś już wystawiłam ją na targowisko, potem poużywałam znowu, jednak wygodniej mi z błyszczykiem. Pomadka nadaje piękny, naturalny kolor ust. Mam kartonik.
Avon Anew Beauty, Age transforming Concealer, Fair - użyłam 3 razy. Dostałam 2, taki sam więc ten oddaję. Nie wiem jaką ma datę produkcji ale moge to rozszyfrować, bo mam kartonik.
Inglot, 5 freedom - paletka 5 cieni, odcienie: ciemny róż, pastelowy jasny róż, złocisty, brzoskwiniowo-mango, brązowy wosk do brwi.
Inglot, 5 freedom[/B] - paletka 5 cieni, odcienie: ciepły ciemny brąz, chłodniejszy brąz/gorzka czekolada, stonowany ciemna śliwka, połyskliwy fiolet, matowy ciemny szary (świetny do smoky eyes).

WISH
*podkład, raczej kryjący - ciepły, lekko opalony odcień
*minerały - ciepłe odcienie
*puder sypki - transparentny!!!
*zapachy
*seria Effaclar La Roche Posay
*lotion Clinique nr2,3
*paletka cieni w odcieniach beżu, cappucino.

Edytowane przez maja55
Czas edycji: 2010-04-08 o 17:24
maja55 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując