|
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVII
Cytat:
Napisane przez kolanka
Martucha chodziło mi, ze 3 razy sie wykąpiesz w miesiacu i mamy juz takie samo zuzycie wody. Porównywałam całe zapotrzebowanie na wodę, poniewaz woda do zmywania naczyń to według mnie kropla w morzu. A tak na marginesie, to najwięcej wody spłukujemy w kibelku - to jest dopiero marnowanie  .
|
no ale halooo haloo mowilas ze zmywarka nie oszczedza wody czy jakos tak.. i mowilysmy tylko o zmywaniu... wiec tu juz prosze mi nie podciagac pod to kapieli i innego mycia..
ja wiem ze mycie garow to tylko mala kropla ale tylko o tym rozmawialysmy.... wiec ty mi tutaj nie tutaj jak mawia moja tata   
Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321
ile?? i to za 50 m2. kurcze strasznie drogo. to ten dom co mi sie podoba, ma 200 m2 i koszt budowy to 220 tys  masakra z cenami w bloku.
Nie wolicie budowac domu??
|
magda zwroc uwage ze to jest tylko orientacujna cena nikt ci nie zagwarantuje ze dokladnie tyle zaplacisz... moze sie okazac ze cos skoczy do gory (jak bylo ostatni oz ceglami) i ten kosztorys mozesz sobie wiesz co zrobic... no i do tego potrzebujesz dzialke...
nie neguje ja tez bede chciala zamienic m w bloku na domek... i to jak najszybciej i mam nadzieje ze nam sie uda... ale to co podaja na stronach przy projkektach "kosztorys" czesto nijak sie ma do budowy (wiem bo swego czasu bylam napalona na budowe i mowilam wlasnie tak mezowi ze patrz taka cena w zyciu niekupimy za to mieszkania... a on jako ze ma na codzien kontak z budowniczymi popukla sie po glowie i powiedzial marze ze za tyle wybuduje to tylko gdybanie...) prawdziwy kosztorys zrobi wam firma budujaca.. lacznie z kazda srubka...
wogole gotuje dzis ierwsz w zyciu fasolowkeeee  : ciekawe jak mi wyjdzie