Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-03-26, 10:49   #1710
martucha84
Zakorzenienie

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVII

Cytat:
Napisane przez kolanka Pokaż wiadomość
Martucha chodziło mi, ze 3 razy sie wykąpiesz w miesiacu i mamy juz takie samo zuzycie wody. Porównywałam całe zapotrzebowanie na wodę, poniewaz woda do zmywania naczyń to według mnie kropla w morzu. A tak na marginesie, to najwięcej wody spłukujemy w kibelku - to jest dopiero marnowanie .
no ale halooo haloo mowilas ze zmywarka nie oszczedza wody czy jakos tak.. i mowilysmy tylko o zmywaniu... wiec tu juz prosze mi nie podciagac pod to kapieli i innego mycia..
ja wiem ze mycie garow to tylko mala kropla ale tylko o tym rozmawialysmy.... wiec ty mi tutaj nie tutaj jak mawia moja tata

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość

ile?? i to za 50 m2. kurcze strasznie drogo. to ten dom co mi sie podoba, ma 200 m2 i koszt budowy to 220 tys masakra z cenami w bloku.

Nie wolicie budowac domu??
magda zwroc uwage ze to jest tylko orientacujna cena nikt ci nie zagwarantuje ze dokladnie tyle zaplacisz... moze sie okazac ze cos skoczy do gory (jak bylo ostatni oz ceglami) i ten kosztorys mozesz sobie wiesz co zrobic... no i do tego potrzebujesz dzialke...

nie neguje ja tez bede chciala zamienic m w bloku na domek... i to jak najszybciej i mam nadzieje ze nam sie uda... ale to co podaja na stronach przy projkektach "kosztorys" czesto nijak sie ma do budowy (wiem bo swego czasu bylam napalona na budowe i mowilam wlasnie tak mezowi ze patrz taka cena w zyciu niekupimy za to mieszkania... a on jako ze ma na codzien kontak z budowniczymi popukla sie po glowie i powiedzial marze ze za tyle wybuduje to tylko gdybanie...) prawdziwy kosztorys zrobi wam firma budujaca.. lacznie z kazda srubka...

wogole gotuje dzis ierwsz w zyciu fasolowkeeee : ciekawe jak mi wyjdzie