Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - !!pamiatki rodzinne!!!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-03-26, 11:48   #14
Wroclovianka
Zakorzenienie

Dot.: !!pamiatki rodzinne!!!

Cytat:
Napisane przez Nataly76 Pokaż wiadomość
Czesc. Interesuje sie historia, a ostatnio zglebiam przeszlosc i historie mojej rodziny. Przeszukalam dom mojej babci w poszukiwaniu wszelkich pamiatek, starych dokumentow i wszelkich innych "staroci" z historia w tle. Przez przypadek natrafilam rowniez na jakies zdjecia, niekoniecznie nalezace do mojej rodziny, stare ksiazki, bizuterie. Czy znacie jakis sposob, gdzie moglabym to wystawic- by ktos, kto jest zainteresowany, moglby ewentualnie to ode mnie odkupic, albo zamienic sie na cos bardziej dla mnie cennego. Robilyscie to kiedys? A moze wy macie podobne rzeczy na strychu i nie wiecie, co mozecie z tym zrobic. Dzieki z gory za dyskusje
Cytat:
Napisane przez Nataly76 Pokaż wiadomość
chyba mnie nie zrozumialyscie. chodzi mi o to, czy jest jakies miejsce w sieci w ktorym mozna znalezc pamiatki rodzinne, nalezace do mojej rodziny, a ja moglqabym oddac to, co co mam i co nie do konca nalezy do mojej rodziny, innym kolekcjonerom. Moze ktos szuka tego, w czego ja jestem posiadaniu.
Nie znam takiej strony. Zresztą sam pomysł takiej strony jak szukasz uważam za nieporozumienie.
Upewnij się czy na pewno nie należy to do Twojej rodziny a później opchnij na allegro jak tak bardzo chcesz się pozbyć.

Wizaż rządzi, Wizaż radzi, Wizaż nigdy Cię nie zdradzi
Wroclovianka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując