Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-03-26, 12:11   #1775
iwka28
Wtajemniczenie

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVII

Na takie wózki to ja się tu napatrzę, oj napatrzę. Powiem Wam, że im bardziej zbajerowany wózek tym dziecko bardziej się męczy. Mało miejsca w gondoli i spacerówce, w wózkach trójkątnych (3 koła) dziecko ma mało miejsca pod nogi, tylko taki kawałeczek plastiku, w wózkach z minimalną konstrukcją spacerówka ma mało miejsca pod pupę, dziecko siedzi jak na baczność, mało miejsca na "półce" pod spodem itd. Mnie się podobają normalne, klasyczne wózki.
Co by się nie kupiło i tak zazwyczaj znajomi kupowali kolejną spacerówkę, bo te z wózków 3 w 1 są zazwyczaj małe
A wózki z rowerem - tu jest dopiero fantazja I nie za 8 tyś, mnóstwo rowerów ma z przodu taką "kajutkę" do przewożenia dzieci i oni z tego korzystają.

Never regret something that once made you smile
iwka28 jest offline Zgłoś do moderatora