2010-03-26, 14:37
|
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.III
Cytat:
Napisane przez anuszka1401
Być może, ale nie wiem ile mi się uda uzbierac i porąbać drewna, a do tego potrzeba dużo żaru i popiołu 
|
może też se walne ognicho na balkonie myślisz że sąsiedzi w bloku nie będą mieć nic przeciwko  ?a porąbie sobie meblościankę chyba, albo stół 
Cytat:
Napisane przez Siala_Bala
Ja pamiętam jak moi rodzice patrzyli krzywo, że mój były śpi u mnie albo ja u niego, oczywiście buntowali się ale co mieli zrobić jak zasnęliśmy u nas albo u niego? Mieli lecieć za mną i mnie wyciągać z wyra?  A jak już się oswoili to woleli i tak żebyśmy spali u nas w domu a nie u "teściów" i tak 3 lata i ani dzieci z tego nie było ani ślubu (fakt, ze porzuciłam go chwilę dosłownie przez ceremoniałem ale to się wytnie  )
Ja to pyskata jestem i zawsze byłam to bym pewnie wyszczekała coś w rodzaju, że już kolejnej ciąży z tego nie będzie.. albo, że jak nam się zachce kochać to nie musimy koniecznie w nocy, na łóżku i to pod kołdrą jak m się wydaje  A jak zabronią mi się kochać w domu to będę to z nim robić gdzie indziej i tyle  krew nie woda 
O ja podła... 
|
też jestem pyskata, tyle że moja mama również, i wtedy zaczynają się problemy mój spał u mnie ze 2 razy (jesteśmy ze sobą półtorej roku)- z czego raz to było dzień przed moim wyjazdem (rodzice dowiedzieli się dopiero rano) i raz niedawno, bo mój się upił z ojcem i usnął jednak matka ciągle łazikowała koło pokoju czy czasem się nie przebudził i nasłuchiwała czy tam nie broimy i ich ogólny argument to : "My sobie nie życzymy żebyś pod naszym dachem spała z chłopakiem" i tyle. A jak mówię, że i tak mamy już dziecko to tylko głupi tekst "To nic nie zmienia, nie zgadzamy się i tyle". więc czuję się jak taka mała dziewczynka to nic że ta mała dziewczynka już swoje nabroiła.
Cytat:
Napisane przez idealnecialo
Nie no ja nie moge  co wy tam robicie.. heh bo jeszcze on cie POCALUJE! albo za reke ZLAPIE! 
A dzidzius podrzucony chyba 
-
|
też mnie to bawi no ale cóż
|
|
|