2010-03-26, 14:52
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Nasze codzienne jadłospisy, część XI
Cytat:
Napisane przez kasia220112
Dzisiejsze u/p (waga 47 kg w ubraniu, a zaczynałam z 39) Faaaajnie, yhmm 
śn; 8.30 2 kromki żytniego z margaryną z 50 g sera białego, kubek kakao na mleku 1,5 % Margaryna jest fee lepiej zamień na masło! Poza tym malutko, jeśli chcesz twaróg na chlebku to może dorzuć coś jeszcze np. dodatkowo posmaruj kanapki dżemem/masłem orzechowym/miodem posyp startymi orzechami + jakiś owoc. No i mleko jest za chude!
przek;11.30 duże jabłko ok.
ob;14.00 miseczka żurku z ziemniakami i kiełbasą białą  , cały filet mintaja smażony, gałka ziemniaków, surówka z kapusty pekińskiej, marchewki i cebulki z oliwą Nie wiem jak duża gałka ziemniaków, ale ogólnie podoba mi się
*A jakiś deserek? Coś słodkiego?
1,5 godziny spacerku z przyjaciółką
pod;18.00 jogurt jogobella 150g Taka sama? Dorzuć orzechy/pestki/suszki/kakao-to co lubisz. A może banan albo słodka buła na zagrychę?
kol;20.00 napewno 2 kromki i herbata ale nie wiem co poza tym, Na chlebie oczywiście znajdzie się masło i miks innych dodatków żeby było kolorowo czyli wędlina/ser żółty/ser pleśniowy/ryby/twaróg/warzywa, a może jajecznice zrobisz, hm? 
* Orzechy do poskubania wieczorem albo coś innego pysznego by się przydało
P.s
Teraz wyglądam o wiele lepiej i mogę pozwolić sobie na lekkie ćwiczenia rozciągające,Wszyscy mówią że się zmieniłam
Ocenicie??? Plisss!!!!
|
Na moje oko mało NNKT! Warzywa tylko do obiadu (i mam nadzieję, że znajdą się w kolacji). No i nie wiedzę żadnych słodkości...
Jak już tu jestem, to wrzucę moje
dzisiejsze U
I Śniadanie
Owsianka (stand: 7ł.górskich, łyżka otrębów, wiórki kokosowe) zalane jogo. nat. ze wkrojonym kiwi
w między czasie: jakiś wafelek a'la Grzesiek
II Śniadanie
Również stand: Grahamka z masłem, wędliną, pekinką, rzodkiewką i pietruszką dużo pietruszki! 
III Śniadanie
Wieśniak z pestkami dynii i dwoma łyżeczkami kawy; jabłko
Obiad
1) Odrobina już ostatki zupy warzywnej (z mrożonki głównie szparagi, marchewka)
2) łosoś smażony, 3 łyżki kaszy gryczanej, surówka z kapusty kiszonej
Kolacja
U kumpeli na urodzinach, zupełnie nie wiem jaki i co będzie - na pewno tradycyjnie kawałek tortu 
Może ktoś się skusi na ocenę?
Będę wdzięczna 
|
|
|