|
ma zielone pojęcie
|
Dot.: Offtopowe zapuszczanie, część XIV,czyli wiosenne promienie we włosach zapuszcza
Cytat:
Napisane przez otako
ach, w końcu się napiję piwa 
|
Fajnie Ja ostatnio piłam jakoś w niedzielę. Ale w domciu, nie na imprezie.
Cytat:
Napisane przez n0emi
Ja sie przestawilam na kawe sypana. Rozpuszczalna teraz smakuje mi jak sama woda o posmaku kawowy 
Pije tak z 1 dziennie sporadycznie 2, to chyba nie tak duzo 
|
Spokojnie, 1 albo 2 dziennie to pikuś.
Cytat:
Napisane przez xxxMikixxx
Za to kupiłam w sklepie wracając do domu panterkową apaszkę 
|
Mój ulubiony wzorek 
Cytat:
Napisane przez Bejjka
mama tżeta wkręca mi, że od niej biust rośnie 
|
To by wyjaśniało dlaczego duży mam I dlaczego nadal chyba rośnie...
Cytat:
Napisane przez saming
Czipsy ;P Takie jak Pringles czy jak im tam, tylko inna nazwa, ale są pyyszniutkie. O smaku pomidorów. 
|
Chipsletten? :P
Cytat:
Napisane przez astra85
tez to przezywalam ,anteny mialam wzdluz przedzialka ,sterczaly na bacznosc,wygladzalam odrobina olejkow.najsmieszniejsze bylo to ,ze niektore "kolezanki" mowily ,ze to mam polamane tak wlosy od prostownicy,ktorej nieuzywam 
teraz antenki juz poslusznie leza
|
A to koleżanki ;/ Nic a nic się nie znają :P
Cytat:
Napisane przez Smerfetkaa
ostatnio z miesiac temu sie odezwał tak z nienacka (czy jakkolwiek sie to pisze, Chatul..??  )
|
"Znienacka" czyli łącznie.
Cytat:
Napisane przez otako
Przez połowę drogi stałam, później sobie usiadłam, ale nie dlatego, że było mi słabo czy coś, po prostu było wolne miejsce, nikt nie siadał, to siadłam ja  Przejechałam 3 przystanki, wszystko w porządku było, ani mi nie było duszno, ani niedobrze. Dopiero jak się zbliżaliśmy już do miejsca, w którym wysiadałam, to tak mi się zrobiło - trwało to dosłownie kilkadziesiąt sekund, ale myślałam, że źle się skończy...
|
Autobus niskopodłogowy to był?
Cytat:
Napisane przez Asia19x
Ja chyba też kupię sobie jakąś lekką piankę żeby od czasu do czasu jej używać, tylko ciekawe czy są jakieś "lekkie", żeby mi włosow nie wysuszały 
|
Pianek to ja w ogóle nie polecam. Średnio układają włosy. Jak coś to szukaj pianek Joanny. Ona ma fajne.
Cytat:
Ja wczoraj ponosiłam trochę maseczkę z avokado i potem jeszcze kallosa na 15min, mam dziś boskie włosy, chyba będę raz w tygodniu robić taką maskę z avokado, moje włosy ją uwielbiają
|
Ja bym sobie olej z awokado kupiła. Warto? Miałaś?
Cytat:
Napisane przez 19agusia91
Moja matematyczka mnie dziś tak wkurzyła, ze mam ochote iśc to gdzieś zgłosić. Co za babsztyl!!!!!!!!!!   Nie będę tego teraz tutaj pisać, jeśli bedziecie zainteresowane to napisze na PW. Ale pewnie mam przerąbane 
|
Jak potrzebujesz się wygadać to do mnie śmiało pisz PW. Może coś uda mi się poradzić. Konflikty z nauczycielami raczej bez większych problemów rozwiązuję.