Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Pierwszy raz w solarium /wątek zbiorczy/
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2006-05-11, 15:38   #281
AgaZ
Przyjaciółka Wizaz.pl

Unhappy Dot.: Pierwszy raz na solarium...

Cytat:
Napisane przez Magdalenka*
Mówisz o tym, że niby to ja pierwsza obraziłam Paris a później kiedy zrobiła to ona, zgłosiłam ją do moderatora? Myślę, że powinnam coś napisać, gdyż nie pozwolę się oczerniać (nawet mając BANa). NIe zgłosiłam postów paris jako "złych postów". Zgłosiłam post Natuchy, która uważam obraziła mnie bardziej niż ja paris nazwaniej jej "księżniczką". Nie mam sobie nic do zarzucenia i nie wiem dlaczego AgaZ połaczyła moje obrażanie Paris z obrażaniem mojej osoby przez Natuchę Czy Aga naprawdę nie dostrzegła obrazy miedzy moimi postami a postami Natuchy?

Co do ostatniego wątku Paris - dostałam BANa więc już odpuść sobie. a czy BAN mi się przyda czy też nie - nie tobie to oceniać.

To tyle z mojej strony. Piszę z konta przyjaciółki. dostałam BANa i to uszanuję, nie będę przez te kilka dni ani pisała ani wchodziła na forum. Zrobiłam to po raz ostatni, bo nie pozwolę się oczerniać jak to zrobiła AgaZ.

Pozdrawiam,
Monyczkaaa

Cieszę się, że uszanujesz moją decyzję, ale może warto na przyszłość być precyzyjniejszym? Oto Twoje zgłoszenie w załączniku.
Natuchę przeoczyłam, ale co się odwlecze...Dostanie wpis do pamiętnika. Natomiast swojej decyzji nie zmienię, bo sama zaczęłaś tę akcję z Paris. Jak widzę ciągle działacie na siebie jak płachta na byka. Przykro się robi
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg zly_post.jpg (31,3 KB, 171 załadowań)
AgaZ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując