2010-03-26, 16:54
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Leki anydepresyjne [opinie, doświadczenia]
Cytat:
Napisane przez Mikadoo
No i co chciałam zapytać jak tam dziewczyny przechodzicie przesilenie wiosenne? bo u mnie odkąd zrobiło się ciepło wieczorem czuję napięcie jakieś w środku, niepokój itd. trochę się martwię tym chociaż słyszałam nawet od lekarzy, że w tym czasie objawy nerwicowe czy depresyjne mogą dawać o sobie znać ale to nie znaczy, że choroba wraca, że trzeba przeczekać ten czas... chciałam zapytać jak jest z tym u Was?????
|
Ja ostatnio miałam totalnie obniżony nastrój, czułam się strasznie zmęczona, na nic nie miałam siły, nie chciało mi się z nikim rozmawiać, po pracy padałam na łóżko ze słuchawkami w uszach i katowałam się dołującymi myślami 
Ale nie wiem czy to przez przesilenie wiosenne, czy kompletne rozczarowanie psychoterapeutką, która niby miała być super Podłamało mnie to, bo tak liczyłam na tę psychoterapię...
Ja biorę ParoMerck od lipca i na ostatniej wizycie lekarz powiedział mi, że teraz, wiosną, będę już mogla zacząć go odstawiać. Ale ja się nie zgodzę na pewno, na razie boję się jeszcze życia bez prochów 
Cytat:
Napisane przez maczupikczu
troche mnie podbudowala twoja wiadomosc, ze bylo ci lepiej chyba tez zaczne i przestane sie tak bac leczenia antydepresantami 
|
A Ty się nadal boisz?
Nie bój się 
Jak się czujesz w ogóle?
Edytowane przez pani-jesień
Czas edycji: 2010-03-26 o 16:56
|
|
|