2010-03-27, 12:54
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Offtopowe zapuszczanie, część XIV,czyli wiosenne promienie we włosach zapuszcza
Dzien dobry 
Wstałam dzis o 6.30 , poszłam na uczelnię, napisalam dwa koła (a myslałam, że to jedno bedzie ale z dwoch działów), wrociłam i poszłam spać. Na szczęście rano jeszcze nie padało...
I dostałam smsa, że zaliczyłam obydwa koła, ale rzeczownik mi poszedł gorzej, co mnie zdziwiło, bo się bardziej uczyłam rzeczownika, no ale... 
Cytat:
Napisane przez kasiamajo
Dzień dobry  U Was też tak leje?
Herbata wiśnie w rumie się zaparza, zaraz ją wypiję i zabieram się za sprzątanie 
|
Też leje i zazdroszczę herbatki Moja ulubiona Jak pojadę na swieta do domu, to zrobie sobie zapas, bo tam tansze sa takie rzeczy 
Cytat:
Napisane przez Chatul
Ja się szybko mobilizuję, ale do sensownego działania. A takie machanie nogą nie wydaje mi się sensowne. Już wolę sobie zrobić długi spacer, albo popływać.
|
Dla mnie bezsensowne sa prawie wszystkie gry zespołowe. Po prostu ich nie rozumiem, nie bawia mnie w zaden sposób, nie mobilizuja mnie kompletnie do działania. Jeszcze takie machanie nóżką przeżyję, choć nie jest to moja ulubiona rozrywka, ale bieganie w tę i we wtę za piłką w wielkim skupieniu jest dla mnie lekko dziwne. Jeszcze rozumiem takie gry z gronem przyjaciół, dla zabawy, z okrojonymi regułami wtedy przynajmniej jest śmiesznie, a tak "normalnie", to mi się te gry nie podobają
|