Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Offtopowe zapuszczanie, część XIV,czyli wiosenne promienie we włosach zapuszczalskich
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-03-27, 12:54   #2259
ChihPyh
Zadomowienie

GG do ChihPyh
Dot.: Offtopowe zapuszczanie, część XIV,czyli wiosenne promienie we włosach zapuszcza

Dzien dobry
Wstałam dzis o 6.30 , poszłam na uczelnię, napisalam dwa koła (a myslałam, że to jedno bedzie ale z dwoch działów), wrociłam i poszłam spać. Na szczęście rano jeszcze nie padało...
I dostałam smsa, że zaliczyłam obydwa koła, ale rzeczownik mi poszedł gorzej, co mnie zdziwiło, bo się bardziej uczyłam rzeczownika, no ale...

Cytat:
Napisane przez kasiamajo Pokaż wiadomość
Dzień dobryU Was też tak leje?
Herbata wiśnie w rumie się zaparza, zaraz ją wypiję i zabieram się za sprzątanie
Też leje i zazdroszczę herbatki Moja ulubiona Jak pojadę na swieta do domu, to zrobie sobie zapas, bo tam tansze sa takie rzeczy

Cytat:
Napisane przez Chatul Pokaż wiadomość
Ja się szybko mobilizuję, ale do sensownego działania. A takie machanie nogą nie wydaje mi się sensowne. Już wolę sobie zrobić długi spacer, albo popływać.
Dla mnie bezsensowne sa prawie wszystkie gry zespołowe. Po prostu ich nie rozumiem, nie bawia mnie w zaden sposób, nie mobilizuja mnie kompletnie do działania. Jeszcze takie machanie nóżką przeżyję, choć nie jest to moja ulubiona rozrywka, ale bieganie w tę i we wtę za piłką w wielkim skupieniu jest dla mnie lekko dziwne. Jeszcze rozumiem takie gry z gronem przyjaciół, dla zabawy, z okrojonymi regułami wtedy przynajmniej jest śmiesznie, a tak "normalnie", to mi się te gry nie podobają