Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Offtopowe zapuszczanie, część XIV,czyli wiosenne promienie we włosach zapuszczalskich
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-03-27, 13:06   #2261
saming
Zakorzenienie

Dot.: Offtopowe zapuszczanie, część XIV,czyli wiosenne promienie we włosach zapuszcza

Wróciłam
Obcięłam 2 cm, ale gdzieniegdzie jeszcze widzę rozdwojone końcówki, pewnie na boba musiałabym się zrobić, żeby pozbyć się tego... Ale i tak jest lepiej niż było przedtem Teraz takie gęste mi się wydają
I teraz sobie siedzę z olejem migdałowym na włoskach, ale ładnie mi pachnie

Cytat:
Napisane przez Chatul Pokaż wiadomość
Właśnie zjadłam bułeczkę czosnkową w ramach śniadania. I kończę pić czerwoną herbatę Może się do niej przekonam, bo smakowo średnio mi na razie pasuje.
Mi czerwona ziemią smakuje, ale ja lubię to :P
A jak z zielonymi? Uwielbiam też zieloną herbatę, piłam już cytrynową, malinową, z opuncją, i z owocem pigwy. Jeszcze czaję się na białą z owocem mandarynki Zdecydowanie jestem smakoszem herbaty
A bułeczka czosnkowa z masłem i serem żółtym - uwielbiam takie połączenie

Cytat:
Napisane przez otako Pokaż wiadomość
Mnie zupełnie nie pasuje czerwona. Jakiś ma taki rybny aromat
Rybny? Może to zależy od firmy?

Cytat:
Napisane przez kasiamajo Pokaż wiadomość
Ja mam wielkie talent do wyszukiwania ciuchów, mam chyba jakiś radar, koleżanki i mama często zabierają mnie na zakupy.

A odlewasz herbatę od fusów po zaparzeniu? Trzeba tak robić bo inaczej ma smak bagna
Chodź ze mną na zakupy
Ja nawet jak odleję fusy to i tak czuję posmak ziemii

Cytat:
Napisane przez 19agusia91 Pokaż wiadomość
otako, to ja podobnie dziś wzięłam znó dwa staniki 32 DD (bo przeciez to tyko pół miseczki, może będą dobre ) Jeden taki sam jak mam 32E http://balkonetka.pl/katalog/bra/la-senza-lullaby-lace ino,że ja mam różowe Za 5 zł.
I drugi za 1zł, śliczny czerwony, ale nie no, za mały :f
A jaki rozmiar tego czerwonego ? Ja mogę przygarnąć

Cytat:
Poszukaj Ja się pewnie nie zmobilizuję do żadnych :P Wkurzają mnie ćwiczenia. Już bym wolała jakąś czynność, podczas której wykonywania odpowiednie mięśnie by pracowały.
Dlatego nie lubię sama ćwiczyć w domu. Wolę iść na ten aerobik/fitness, jakoś bardziej się zmęczę tam. No albo basen albo bieganie. CZUJĘ, że coś robię. A takie machanie nogą to ja nie wiem, pomacham, pomacham i to niby ma coś dać? Pf.

Cytat:
Ja się szybko mobilizuję, ale do sensownego działania. A takie machanie nogą nie wydaje mi się sensowne. Już wolę sobie zrobić długi spacer, albo popływać.
No, ja też

Cytat:
Napisane przez Asia19x Pokaż wiadomość
To może być objaw nerwicy wiesz, nie jestem ekspertem, ale ja tak miałam
Wcześniej często ta miałam, chodziłam roztrzęsiona cały dzień, nie mogłam oddychać i nie miałam pojęcia dlaczego ta się dzieje brałam ziołowe tabletki, piłam dużo mięty, melisy, prezbywałam na świeżym powietrzu, teraz nie pamiętam keidy ostatni raz brałam jakieś krople, przed maturą chyba, mam w domu tak w razie czego, ale jak Ci mówiłam juz teraz bardzo się pilnuje, nie daje się wyprowadzić z róznowagi, kiedyś było ciężej, nerwica to coś strasznego i ma okropne skutki
jestem nerwowa, bardzo, ale już nie do tego stopnia, ze mdleje i wymiotuje cały dzień... Dlatego radzę Ci pić codziennie wieczorem szklankę gorącej melisy lub mięty, nawet gorące mleko mi pomaga, z resztą łagodzi objawy stresu, pomaga się uspokoić i szybciej zasnąć

Otako może też być tak, że masz nerwowe dni, taki okres rozdrażnienia, bo tak też się zdarza, pij dużo ziółek, powinno Ci pomóc. Boli Cię żołądek jak się denerwujesz?
A jakie ziółka polecasz na nerwicę? Bo ja to mam non stop nerwicę - obgryzam paznokcie, boli mnie brzuch, telepie mną, jestem niemiła, rozdrażniona, chce mi się płakać non stop, a jak mnie ktoś wkurzy to taka podminowana jestem, że lepiej się do mnie nie zbliżać bo wzrokiem mogę zabić, nie wspominając, że ja która nigdy się nie jąkam w takich chwilach jak chcę kogoś opierdzielić - to tak mi się język plącze jakbym była nawalona.

saming jest offline Zgłoś do moderatora