Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 7
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-03-27, 14:10   #2013
aggie30
Raczkowanie

Dot.: Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 7

Cytat:
Napisane przez Emila3000 Pokaż wiadomość
to ja Cie ani nie rozgrzesze ani batow nie dam, bo nie zaslozylas no niestety, nutleka jest dozwolona zwlaszcza przed okresem
hehe widze kolejna chce sie wcisnac do klubu Passkud, ale nie ma tak dobrze, trzeba sobie zasluzyc
a otrebow nie mozna przedawkowac - hehe bo do kibla mozna nie doleciec
nie bede sie starać o to zaszczytne "członkowstwo" w klubie Passkudek przynajmniej póki jeszcze daje rade. Ah te otręby-i to tak mnie ganiają od wczoraj choć już jest ok.
Zapomniałam nadmienić o drobnym szczególe-wprowadziłam do diety herbatkę BIOACTIVE-Zioła Mnicha-suplement diety. nie cierpię ziółek ale jakoś idzie...

Cytat:
Napisane przez 23blaszka Pokaż wiadomość
dzis robiłam dzieciom nalesniki takie prawdziwe z dzemem truskawkowym alez mi slinka leciała hehe lae nie dałam sie. . na swieta obiecałam mezowi murzynka i to ciasto shrek i bede musiała sie niezle zaprzec zeby nie spróbować bo jeszcze nigdy nie go nie jadłam. ale mam nadzieje ze moja silna wola i spadajaca waga zrobia swoje.
Ja też mam taką nadzieje-dzisiaj gotuję dla męża ulubioną zupkę i inne smakołyki. ale dam rade, dam rade On i tak dzielnie się trzyma-bo to że My jesteśmy na diecie często oznacza że i nasi Tż się załapują mimowolnie... dzielni panowie.
aggie30 jest offline Zgłoś do moderatora