Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 7
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-03-27, 14:32   #2017
baskinka
Raczkowanie

Dot.: Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 7

Cytat:
Napisane przez 23blaszka Pokaż wiadomość

a jesli chodzi o to mleko to juz ci pisałm wczesniej że bzdury wypisywałaś bo usilnie twierdziłaś że wartosci podane na opakowani dotycza mleka w stanie surowym a w rzeczywistosci jak BYK jest napisane wartosci odzwywcze przyrządzonego produktu.no wiec to tyle co do tego tematu
o co wam chodzi z tym mlekiem, bo nie rozumiem?
mam takie mleko odtłuszczone i faktycznie wartości podane są na 100g gotowego produktu - ale skoro dodaje się tylko wodę to w jaki sposób zmienia to wartości odżywcze samego proszku - chyba ta ilość proszku, która potrzebna jest na przygotowanie 100g ma takie same wartości przed i po?

Cytat:
Napisane przez 23blaszka Pokaż wiadomość
powiem Ci ,że ta poprzednia Twoja wypowiedź co do Emili25 była wyjatkowo wredna i przebiła wszystkie nie miłe wypowiedzi na tym, forum wiec nie wiem co bys chciała zgłaszać do moderatora?
bo właśnie taka miała być ja jem ser feta do sałatki greckiej i chudnę a ona bidulka takie restrykcje, żadnych wykroczeń - taki rygor, reżim a wagi nie ubywa wręcz przeciwnie - strasznie zabawne to dla mnie jest, hihihi (cóż, złośliwość to jedna z cech mojego charakteru)

skoro ona ma coś zgłaszać, to ja też zgłoszę jak mnie ruga, wygania stąd i rozkazuje zakładać swoje wątki, jakby była co najmniej właścicielką tego forum

dla mnie EOT

w ogóle to zrobiłam ten chleb w mikrofali - wylałam ciasto na głęboki talerz taki do zupy - wyszedł placuszek dość gruby i trochę suchy, ale zjadliwy i kromkę chleba może udawać spokojnie - tak myślę, że następnym razem podzielę na pół i wyjdą cieniutkie 2 kromeczki

śliczne torebki z rabatem
użyj kodu 6be2a50b i kup torebkę 5% taniej

Edytowane przez baskinka
Czas edycji: 2010-03-27 o 14:46
baskinka jest offline Zgłoś do moderatora