Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nimfomanki ;), cz. 2
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-03-27, 16:26   #4408
Axaxax
BAN stały

GG do Axaxax Send a message via Skype™ to Axaxax
Dot.: Nimfomanki ;), cz. 2

Cytat:
Napisane przez kicccia Pokaż wiadomość
Call gratulacje

Axa denerwuje się tym wypadem mojego BSa Boję się, że tam go 'zmuszą' do picia (o ile można kogoś do tego zmusić) No wiesz o co chodzi - przymus...A mamy nie miłe wspomnienia z tym związane. Grrrrrr............
Nie martw się na zapas. Skoro masz niemiłe przeżycia z tym związane, powiedz mu o tym. Powiedz, że Ci z tym źle, że wolałabyś żeby dla Ciebie nic nie pił. Jeśli Cię szanuje, to tak właśnie postąpi.
Moim zdaniem nie ma nic lepszego niż prawdziwa szczera rozmowa.
A z drugie strony - czy to takie straszne, że się trochę napije? Może po prostu trochę dramatyzujesz?

Cytat:
Napisane przez Wizazanka5000 Pokaż wiadomość
Dziewczyny.. Jestem podłą suką Muszę Wam się w końcu wyżalić..
Zdradziłam wczoraj BSa. Z moim przyjacielem.. Nie przespaliśmy się co prawda z sobą bo on się ogarnął i przestał. Ale oboje chcieliśmy i wszystko zmierzało w tym kierunku. Właściwie to zatrzymaliśmy się zanim zaczęliśmy się rozbierać, ale tak bardzo chciałam, że aż sama na siebie byłam wściekła, że tak go chcę..
A teraz się trochę wytłumaczę..
Dawno już bardzo się z BSem od siebie oddaliliśmy. Praktycznie w ogóle z sobą nie sypiamy, nie okazujemy sobie czułości, miłości, żadnych przytulanek, buziaków, żyjemy z sobą jak kolega z koleżanką.. A ON jest dla mnie taki kochany. Znamy się od wielu lat i zawsze się przyjaźniliśmy, ale zawsze się sobie nawzajem podobaliśmy i był między nami jakiś tam podtekst.
A ja oststnio bardzo potrzebowałam faceta, obecności, czułości, opieki i po prostu męskości.. Ponad miesiąc temu zmarł mój tato.. I BS bardzo mnie wtedy nie zawiódł.. Nie miałam w nim żadego wsparcia, żadnej opieki, czułości, komletnie nic. A ja maksymalnie go wtedy potrzebowałam. A ten przyjaciel był ze mną cały czas. Siedział ze mną, rozmawiał, pocieszał. I mimo, że sam przeżywa targedię to myślał wtedy o mnie i o tym jak mi jest cięzko. Po prostu był ze mną.
Noi wczoraj przyszedł do mnie i oglądaliśmy sobie film. Nie chcę, żebyście pomyślały, że było to zaplanowane i film itd, bo tak robiliśmy często, że się spotkaliśmy i albo jakiś film obejrzeliśmy albo poleżeliśmy i pogadaliśmy.
No, ale wczoraj był taki kochany.. Jkaoś tak leżeliśmy i zaczął mnie tak o od niechcenie kiziać gdzieś tam po ręce, ale to było dla mnie normalne, bo tak właśnie wyglądały nasze relacje. Nie do końca czysta przyjaźń, ale nigdy nic tak naprawdę nie zrobiliśmy. No, ale wczoraj jakoś tak od tego kiziania się zaczęło i powoli, powoli się rozkręciło. Zaczął mnie całować po szyi, to tamto, ale w usta nie chciał mnie pocałować i nie robił tego. Dopóki nagle oboje nie wytrzymaliśmy i się zaczęło na całego. Zresztą wiecie jak to jest, jak się kogoś tak bardzo pragnie..
Z BSem zerwałam niedługo po śmierci taty. Bo po pierwsze byłam bardzo zawiedziona jego zachowaniem, a po 2 przy tym co przeżywałam ten ból rozstania nie wydał mi się tak duży. No, ale mieszkamy razem. Śpimy w jednym łóżku i nie da się czasami tego wytrzymać leżąc obok siebie z osobą, z którą się sypia od 3 lat i raz też nas poniosło. Czego bardzo żałowałam. Ale naprawdę nie da się tak. Nie mam się gdzie wyprowadzić, bo tam gdzie studiujemy nikogo innego nie mam. Więc chcąc, niechcać jesteśmy razem do wakacji. Później się pewnie samo rozejdzie i teraz mimo, że oboje wiemy, że tego między nami już nawet związkiem nie można nazwać to strasznie mi głupio, że zrobiłam coś takiego..
Pomóżcie, dziewczyny
Za to co podkreśliłam wytłuszczoną czcionką należy Ci się porządny kop w dupę. Taki, żebyś zapamiętała raz na zawsze, że NIE MOŻESZ tak o sobie myśleć.
Kobieto, ogarnij się!
Nie zrobilaś NIC złego. Wręcz przeciwnie. To jest Twoje nowe życie! Nowe perspektywy! Brzmisz jakbyś była do tej pory nieszcześliwa. Więc od dzisiaj masz obowiązek pozwalać sobie na szczęście. Pogadaj z tym przyjacielem o tym, co się stało. warto.
Axaxax jest offline Zgłoś do moderatora