Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-03-27, 18:20   #1965
martucha84
Zakorzenienie

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVII

Cytat:
Napisane przez bzyczka1 Pokaż wiadomość
Madzia, Martucha dajcie już spokój, na prawdę nieprzyjemnie się robi, a jak nie to
ja juz nic niepisze jestem grzeczna i sie nieodzywam.. aczkolwiek az mnie reka swierzbi.. ale.. ja wszytko w tym temacie napisalam trzeba czytac ze zrozumieniem CALE posty a nie tylko wycinki
ale ja juz jestem cicho

Cytat:
Napisane przez Maja102 Pokaż wiadomość
a ja nieszczególnie
ja kiedys tez nie... az kupilam sobie w pazdzieniku jedna pare i bylam nimi zachwycona... mam az jedna pare i o dziwo te rurki jako jedyne pasuja a mnie ze spodni z przed ciazy :

Cytat:
Napisane przez neska22 Pokaż wiadomość
Czesc dziewczynki
co u Was?
my z Tz własni wrócilismy od mojej kolezanki- ma maleństwo- 3.5 miesiaca ale urdzodzil sie 6 tyg przed terminem. malenstwo przecudowne!!!! zakochalam sie normallnie i TZ tak samo Niby nie chcial go wziac na rece bo sie bał ale caly czas do małego podchodzil i bylo tiu tiu tiu Ael w drodze powwrotnej stwierdzil ze nie wie jak to bedzie jak bedziemy miec kiedys swoje bo on sie boi takiego malenstwa brac na rece ze zrobi mu krzywde bo takie malenkie i delikatne i ze on nie bedzie umial Ale słodko bylo
ojjj ale slodko uwielbiam takie malestwa

ide ze znajomymi do knajpy boskooo dawno nigdzie nie wychodzilam przerwaznie robilismy posiadowe u nas.. a tu taka mila odmiana