|
Dot.: Wiosenne maluchy opuszczają brzuchy - MARZEC-KWIECIEŃ 2010r.
Cytat:
Napisane przez catro
No właśnie może mi powiecie dziewczyny, ile Wasze dzieciaczki jedzą?
Ja dzisiaj robię dyspensę mojej prawej piersi i odciągam z niej mleko i butelką podaję (tak zdecydowanie mniej boli) i niedawno odciągnełam 70 ml (zjadła w 2 minuty), odciągnęłam jeszcze 50 ml (wciągnęła jeszcze szybciej) i ciągle płakała jakby głodna była...
W końcu przyłożyłam ją do drugiej piersi, troszkę pociągnęła i poszła w kimę, ale zastanawiam się, czy jej nie przekarmiam 
|
Nie da się dziecka przekarmić jak chce niech je . Zreszta na cycu z dziecka raczej grubasa nie zrobisz . Z modyfikowanym to jest tak że dzieciaki są pulpety ale też tylko do chwili jak zaczynają biegac . Mój był taki budda a teraz się wyciąga strasznie . Ale jak się tyle gania to ja bym tez była chuda laska . Szymek ogólnie jadł masakryczne ilości mleka. szczęście że w 4 miesiącu przestał jeśc w nocy i przesypiał od 20 stej do 6 rano.
Cytat:
Napisane przez tylkooliwka
dziewczyny od patrzenia w ten monitor i 9 m-cy wizazu-od tego nam sie oczka psują! 
|
He he to już już powinnam być ślepa jak na forum się tak psują oczka bo z wami tyle miechów już a na Szymkowym to już ponad dwa lata pisze .
zaraz wam tu zapodam moje dzisiejsze tesco a co .