2010-03-27, 20:31
|
|
BAN stały
|
Dot.: Przegrywam życie... pomożecie ?
Cześć. Nie strzeliłem focha 
Nie szukam dziewczyn przez internet. Te do których pisałem chodzą razem ze mną do szkoły.
Ginekomastię mam od leków na astmę. Od tychże medykamentów mam również trądzik posterydowy na ramionach ale on mi akurat nie przeszkadza.
Przeczytałem dokładnie wszystkie posty i dziękuję za porady.
Pisałem już, że gram raz w tygodniu w piłkę nożną To nie jest tak, że KOMPLETNIE nic z sobą nie robie.
Jestem trochę podirytowany tym, że tracąc 20 kg wyglądam tak, jak wyglądałem ważąc ponad 100 kg.
Lily - za co mam dostać bana ? 
Aha i czasami jest tak, że idę z podniesioną głową z rozstawionymi łapami, a czasami potykam się o własne nogi itd :/ Wygląda to mniej więcej tak - rano jak ide na autobus to "bujam" się a wracając ze szkoły do domu mam ochotę położyć się na chodniku i płakać (!) to jest chore, wiem o tym ale nie mogę nad tym zapanować...
Wstawię zdjęcie, które zrobiłem sobie pod koniec 2009 roku (teraz wyglądam tak samo tylko mam nieco większe ręce ) - jest to zdjęcie od tyłu - chciałem zobaczyć czy poszerzyłem się trochę w barach, żeby zminimalizować efekt szerokich bioder. Myślę, że owe zdjęcie dobrze obrazuje moją sylwetkę. (Zdjęcie w piżamie ) Wstawiam jako załącznik - mam nadzieję, że mogę Wam ufać i nie trafi ono do osób trzecich
Edytowane przez glacial
Czas edycji: 2010-03-27 o 22:21
|
|
|