2010-03-27, 21:43
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 7
Cytat:
Napisane przez eliza40
Nie no teraz to się zaczerwieniłam po tym co napisałaś.Myslę,że za gwałtownie czasem reaguję pewnie z powodu braku cukru  na tej diecie.Ty w porównaniu do mnie to masz czym się pochwalić  tyle kilosków.Moje co zrzuciłam to nie wszystko na dukanie,ale ważne,że spadły.Życze powodzenia.
|
Może i gwałtownie czasem reagujesz (niedocukrzenie ), ale celnie i rzeczowo. I taki trzeźwy osąd jest tu potrzebny! Sama widzisz, co się czasem potrafi tu wyrabiać! Więc bez czerwienienia się i skromności - wkraczaj, Kobieto, i rób porządek! Niech będzie, jak kiedyś Mi tam brakuje wcześniejszego "rygoru" jaki panował na forum, a skoro inne Weteranki uciekły, to chociaż Ty nas wspieraj - radą, pomocą, trzeźwym osądem i bacikami
A to, że mam na minusie tyle kilosków, to właśnie wynik czytania III części i czerpania z Waszej wiedzy i doświadczeń Poza tym miało z czego lecieć - 75 kg przy 160 cm wzrostu, masakra! Łatwiej przeskoczyć było, niż obejść...
Cytat:
Napisane przez jolka65
Popieram może to wiecie kogo coś nauczy.
Eliza odzywaj się częściej twój trzeźwy osąd na tym forum jest bardzo potrzebny.
|
Eliza40, widzisz? To nie tylko moja opinia, więc nie bądź taka skromna i wkraczaj!
III faza: 1.05.2010 - 55, 3 kg
Mój cel - 55 kg - osiągnięty
Test Dukana - 52,8 kg - dla mnie "za chudo"!
Jest (03.09.2010) III faza - 52,5 kg - Dukan górą
...ale to jest zmienne
Edytowane przez YettaV
Czas edycji: 2010-03-27 o 21:57
Powód: dopisek
|
|
|