Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 7
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-03-27, 21:43   #2103
YettaV
Raczkowanie

Dot.: Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 7

Cytat:
Napisane przez eliza40 Pokaż wiadomość
Nie no teraz to się zaczerwieniłam po tym co napisałaś.Myslę,że za gwałtownie czasem reaguję pewnie z powodu braku cukru na tej diecie.Ty w porównaniu do mnie to masz czym się pochwalić tyle kilosków.Moje co zrzuciłam to nie wszystko na dukanie,ale ważne,że spadły.Życze powodzenia.
Może i gwałtownie czasem reagujesz (niedocukrzenie), ale celnie i rzeczowo. I taki trzeźwy osąd jest tu potrzebny! Sama widzisz, co się czasem potrafi tu wyrabiać! Więc bez czerwienienia się i skromności - wkraczaj, Kobieto, i rób porządek! Niech będzie, jak kiedyś Mi tam brakuje wcześniejszego "rygoru" jaki panował na forum, a skoro inne Weteranki uciekły, to chociaż Ty nas wspieraj - radą, pomocą, trzeźwym osądem i bacikami
A to, że mam na minusie tyle kilosków, to właśnie wynik czytania III części i czerpania z Waszej wiedzy i doświadczeń Poza tym miało z czego lecieć - 75 kg przy 160 cm wzrostu, masakra! Łatwiej przeskoczyć było, niż obejść...

Cytat:
Napisane przez jolka65 Pokaż wiadomość
Popieram może to wiecie kogo coś nauczy.
Eliza odzywaj się częściej twój trzeźwy osąd na tym forum jest bardzo potrzebny.
Eliza40, widzisz? To nie tylko moja opinia, więc nie bądź taka skromna i wkraczaj!
III faza: 1.05.2010 - 55, 3 kg
Mój cel - 55 kg - osiągnięty
Test Dukana - 52,8 kg - dla mnie "za chudo"!

Jest (03.09.2010) III faza - 52,5 kg - Dukan górą
...ale to jest zmienne

Edytowane przez YettaV
Czas edycji: 2010-03-27 o 21:57 Powód: dopisek
YettaV jest offline Zgłoś do moderatora