2010-03-28, 10:20
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVII
Cytat:
Napisane przez zaaaabcia
Madzialenka12344321 - zycze Ci z calego serca wybudowania slicznego domu taki jaki sobie wymarzycie z TZetem
martucha84 - cos Ty sie tak uczepila tej madzialeny ?  Niech sobie dziewczyna wybuduje dom taki jaki chcesz  Ty tam nie bedziesz ani sprzatac , ani placic za wode , gaz wiec nie rozumiem z czego robisz taki duzy problem?
a to co jej napisals o rodzicach ... to tak troche jak by zazdroscia zalecialo .. kazda z nas ma inne zycie , rodzine wiec jesli ona ma takich rodzicow ktorzy im pomoga to co w tym zlego?
a nie przyjemnie sie zrobilo bo zaczelas troche niemile teksty w jej strone kierowac ..
ktosia86 - niezle .. zaczelo sie od rozmowy o domu a skonczylo na tym ze zaczelas wypominac Madzialenie to ze chciala wraca do PL itp .. a co to ma wogole wspolnego z domem? Zreszta takie rzeczy pisze sie na priv ( tym bardziej ze pisala to w klubie , wiec chyba zrozumiale ze nie chciala zeby to bylo napisane na watku )
gratuluje kochana 
sliczna byla wiec nie dziwie sie ze sprzedalas 
|
Żabciu bez sensu, że wracasz do tematu, wszystkie już tu uznałyśmy go za zakończony. Poza tym to co ja napisałam do Madzialenki miało trochę inny kontekst, moze nie przeczytałaś dokładnie.
Do jednej rzeczy się przyznaje - faktycznie nie zwróciłam uwagi, że Magda to napisała w klubie, także przepraszam (nie mniej pierwszej zdarzyło się pomylić).
|
|
|