2010-03-28, 11:11
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pokaż jak się kręcisz, jak swą pała nęcisz czyli siatkówka i siatkarze od dupci
Cytat:
Napisane przez ewkaa
a wiesz, że kiedys tam nie wiem kto to mówił może nawet DżejDżeja tata, ze on nie wydaje na głupoty żadne pieniedzy i zbiera na mieszkanie we Wro? 
|
O bosz. Jeszcze się okaże, że faktycznie destinejszyn, i co wtedy? 
Aż mi się przypomło, jak dopychałam się do DżejDżeja po autograf na MG. Już akurat była moja "kolej", po czym jakieś dziunie jeszcze se foto postanowiły z Nim szczelić. I tak się na mnie spojrzał... tak ze dwie sekundki to były Mamo, boję się 
Cytat:
Napisane przez Miss Dramatique
kurde. śniło mi się coś z Nawrockim w roli głównej, ale nie pamiętam co.
a śmieszne było 
|
Erotyk! Na bank erotyk!! 
[1=8333a35fc810f30489e5cd3 1a0a2e632009e1e59_604d520 27db87;18173205]ale że Dudka nie wzieli na mundial.... [/QUOTE]
Teraz będzie: ale że Kadzika nie wzięli na LŚ... 
Cytat:
Napisane przez ewkaa
haha! a ten ZAKSY to faktycznie jakby kobzy na początku 
dzisiaj zaksa tu zagra na maksa 
|
Kobzy, kobzy 
Też jak to słyszałam po meczu w KK... łomatko, zabili mnie tym 
Cytat:
Napisane przez KaasiaaK
a jak  koleżanka napisała teskt, ja mogę zapodać bita i będziemy mieć hit! 
|
Kochaaaana! Bita to Wam zapoda didżej Mariusz Wu! Na własnych kolanach wyklepie 
Dzień dobry...
Matko jedyna, po 3 wróciłam do domu Po pracy, po Nie ma to jak kumpel, który przyjeżdża raz na ruski rok z Krakowa do domu i to zawsze akurat wtedy, kiedy jest mecz. Ale jak można odmówić? 
Wczoraj w sumie luzik był, na koniec tylko jeden facet nam płakał pod okienkami, bo coś jego bilet szwankował i nie mógł wejść 
A kilka minet po tym, jak weszłam na trybuny, Śląsk szczelił gola! Tyle, że bramki nie widziałam, bo akurat smsa pisałam 
Mój Siatkarz na Dziś?
Vermiglio...
I aż na yt obejrzałam sobie końcówkę 4. seta (Winiar - as! ) i ostatnie piłki tiebreaka. Czaicie, że nie mogłam znaleźć całego 5. seta?
I'd follow you down, down, down... anywhere, anywhere
|
|
|