Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVII
Cześć dziewczynki Jak po zmianie czasu? My poprzednią "przegapiliśmy" pojechaliśmy rano na zakupy, tylko zdziwieni byliśmy, że ludzi tak mało wszędzie Się na miejscu okazało że jest godzina wcześniej niż myśleliśmy, hahaha.
SRR - remoncik aha remoncik Ale Ty dziewczyno musisz się zacząć wysypiać bo długo tak po 2 h to nie pociągniesz
kliwia - gratuluję sprzedaży sukni!
bzyczka1 - fajnie Ci w tych spodniach
anika222 - Vanish powinien pomóc, ja tak wyratowałam białą czapkę która się wyprała wraz z czerwonym swetrem Dodam, że męską 
Madzialenka12344321 - spodnie "nie podarte" widziałam w H&M, były nawet ciemne, ale to raczej były rurki, niż proste jeansy. Zauważyłaś, że modne się tu zrobiły spodnie dresowe?
klion78 - ale przez ten kran to można różne odgłosy wydawać i mogą być uznane za romantyczne 
ddaaiissyy - jak nie bierzecie kredytu to przynajmniej oszczędzicie na odsetkach, opłatach i włożycie te pieniądze w remont. Spokojnie w Waszych pensji sobie poradzicie. A jeśli w pracy masz, źle to jeśli tylko jest możliwość to ją zmieniaj. 15 km to nie jest jakaś masakra przy dojazdach autem.
Maja102 - tylko nie "szczapy". Ja jestem taka szczapa, a kupno spodni to dla mnie masakra. Ostatnio jak chciałam kupić rurki zmierzyłam ponad 30 par (liczyłam) i byłam na skraju załamania nerwowego. Ponieważ jak były dobre na tyłku to ledwo jej byłam wstanie ubrać przez wąskie nogawki, które zostały chyba specjalnie zaprojektowane do odcinania dopływu krwi, a jak były nogawki dobre, to z kolei w tyłku wisiały.
Mam zamiar zrobić sernik na zimno, pierwszy raz go robię więc trzymajcie kciuki