Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Skromności z mojej twórczości...
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-03-28, 12:49   #195
mikilukasza
Rozeznanie

Dot.: Skromności z mojej twórczości...

Cytat:
Napisane przez Hania739 Pokaż wiadomość
Stroiczki fajniusie i bardzo pomysłowa i prosta dekoracja. Jak niewiele trzeba, by zrobiło się świątecznie
Hania739-Dziękję Ci serdecznie !
Wszystko skromne... ale robione z sercem i wielkim zaangażowaniem.

---------- Dopisano o 13:35 ---------- Poprzedni post napisano o 13:33 ----------

Cytat:
Napisane przez anka43 Pokaż wiadomość
Bardzo ciekawy pomysł na dekorację !!!!!
Aniu-cieszę się ogromnie , że Ci się spodobał ...

---------- Dopisano o 13:36 ---------- Poprzedni post napisano o 13:35 ----------

Cytat:
Napisane przez kamilakbd Pokaż wiadomość
Świetny pomysł, taki inny od wszystkiego. Jak zwykle zaskoczysz nas czymś innym
Dziękuję Kamilkokbd ! -Staram się...

---------- Dopisano o 13:37 ---------- Poprzedni post napisano o 13:36 ----------

Cytat:
Napisane przez lamalama Pokaż wiadomość
No no, jaka fajna dekoracja!
Dziękuję lamalama!

---------- Dopisano o 13:39 ---------- Poprzedni post napisano o 13:37 ----------

Cytat:
Napisane przez milaO Pokaż wiadomość
Dekoracja śliczna i pomysłowa
Dziękuję milaO-Cieszy mnie ogromnie, że Ci się spodobała...

---------- Dopisano o 13:44 ---------- Poprzedni post napisano o 13:39 ----------

Cytat:
Napisane przez demonika78 Pokaż wiadomość
Wpadłam z rewizytą i zostałam na dłuuuga chwilę. Śliczne rzeczy robisz Marlenko, z ostatnich najbardziej podobają mi się Wielkanocne stroiki. Ale i wcześniejsze bardzo mi się podobają. I to, że potrafisz zrobić coś z "niczego", kawałka kory, skorupek jajek. Nie sztuka coś stworzyć mając całą masę pięknych papierów i materiałów. Wg mnie najładniejsze rzeczy są właśnie takie naturalne, prawie jak prawdziwe. Nawet się Ewciakicia nabrała na bazie z bibuły
Pozdrawiam i obiecuję zaglądać!
Monika
Dziekuję Ci Moniko z całego serca za tyle ciepłych i miłych słów.!
Jak fajnie czytało się tę wiadomość...
Uradowało mnie, że podzielasz mój pogląd, iż zawsze piękno tkwi w prostocie i skromności.
I takie tez są moje prace; Bez przepychu i nadmiernego zdobnictwa.
Cieszy mnie, że tak Ci się one spodobały...
Oczywiście zawsze -bardzo serdecznie Cię tutaj zapraszam!

---------- Dopisano o 13:49 ---------- Poprzedni post napisano o 13:44 ----------

Cytat:
Napisane przez thea2 Pokaż wiadomość
Kochana mikilukasza, ale dawno mnie u Ciebie nie było Tyyyle pięknych rzeczy było do obejrzenia, a ja nawet nie miałam czasu wpaść Ale już nadrabiam szybciutko zaległości
Piękne robisz stroiczki bardzo pomysłowe i oryginalne Sto razy fajniejsze niż te ze sklepu ! Wciąż masz bardzo dużo niesamowitych pomysłów

Karteczki wychodzą Ci świetne- nic dziwnego, że odważysz się wysłać je do bliskich- ja nie zastanawiałabym się ani chwili.

I jeszcze parę słów na temat dekoracji Twojej firanki - te różyczki wspaniale przyozdobiły okno, wyglądają super
Pozdrawiam serdecznie i przesyłam moc buziaków !
Witaj Droga thea2!
Dziękuję serdecznie za odwiedzinki i za tak miłe słowa, na temat moich stroików i kartek. A firaneczkę mogłam ozdobić dzięki Honoratce-to dla niej ogromne się należą.
Również ciepło i wiosennie pozdrawiam!!!
Oraz ślę moc buziaków !

Mój skromny kącik: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=385125

Mój mały (skromny) blog: http://chwilapasji.blogspot.com/
mikilukasza jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując