2010-03-28, 12:49
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: Skromności z mojej twórczości...
Cytat:
Napisane przez Hania739
Stroiczki fajniusie i bardzo pomysłowa i prosta dekoracja. Jak niewiele trzeba, by zrobiło się świątecznie 
|
Hania739-Dziękję Ci serdecznie !
Wszystko skromne... ale robione z sercem i wielkim zaangażowaniem .
---------- Dopisano o 13:35 ---------- Poprzedni post napisano o 13:33 ----------
Cytat:
Napisane przez anka43
Bardzo ciekawy pomysł na dekorację !!!!!
|
Aniu-cieszę się ogromnie , że Ci się spodobał ...
---------- Dopisano o 13:36 ---------- Poprzedni post napisano o 13:35 ----------
Cytat:
Napisane przez kamilakbd
Świetny pomysł, taki inny od wszystkiego. Jak zwykle zaskoczysz nas czymś innym 
|
Dziękuję Kamilkokbd ! -Staram się...
---------- Dopisano o 13:37 ---------- Poprzedni post napisano o 13:36 ----------
Cytat:
Napisane przez lamalama
No no, jaka fajna dekoracja!
|
Dziękuję lamalama!
---------- Dopisano o 13:39 ---------- Poprzedni post napisano o 13:37 ----------
Cytat:
Napisane przez milaO
|
Dziękuję milaO-Cieszy mnie ogromnie, że Ci się spodobała...
---------- Dopisano o 13:44 ---------- Poprzedni post napisano o 13:39 ----------
Cytat:
Napisane przez demonika78
Wpadłam z rewizytą i zostałam na dłuuuga chwilę. Śliczne rzeczy robisz Marlenko, z ostatnich najbardziej podobają mi się Wielkanocne stroiki. Ale i wcześniejsze bardzo mi się podobają. I to, że potrafisz zrobić coś z "niczego", kawałka kory, skorupek jajek. Nie sztuka coś stworzyć mając całą masę pięknych papierów i materiałów. Wg mnie najładniejsze rzeczy są właśnie takie naturalne, prawie jak prawdziwe. Nawet się Ewciakicia nabrała na bazie z bibuły 
Pozdrawiam i obiecuję zaglądać!
Monika
|
Dziekuję Ci Moniko z całego serca za tyle ciepłych i miłych słów.!
Jak fajnie czytało się tę wiadomość...
Uradowało mnie, że podzielasz mój pogląd, iż zawsze piękno tkwi w prostocie i skromności.
I takie tez są moje prace; Bez przepychu i nadmiernego zdobnictwa.
Cieszy mnie, że tak Ci się one spodobały...
Oczywiście zawsze -bardzo serdecznie Cię tutaj zapraszam!
---------- Dopisano o 13:49 ---------- Poprzedni post napisano o 13:44 ----------
Cytat:
Napisane przez thea2
Kochana mikilukasza, ale dawno mnie u Ciebie nie było  Tyyyle pięknych rzeczy było do obejrzenia, a ja nawet nie miałam czasu wpaść  Ale już nadrabiam szybciutko zaległości
Piękne robisz stroiczki  bardzo pomysłowe i oryginalne  Sto razy fajniejsze niż te ze sklepu ! Wciąż masz bardzo dużo niesamowitych pomysłów
Karteczki wychodzą Ci świetne- nic dziwnego, że odważysz się wysłać je do bliskich- ja nie zastanawiałabym się ani chwili.
I jeszcze parę słów na temat dekoracji Twojej firanki - te różyczki wspaniale przyozdobiły okno, wyglądają super
Pozdrawiam serdecznie i przesyłam moc buziaków  !
|
Witaj Droga thea2!
Dziękuję serdecznie za odwiedzinki i za tak miłe słowa, na temat moich stroików i kartek. A firaneczkę mogłam ozdobić dzięki Honoratce-to dla niej ogromne się należą.
Również ciepło i wiosennie pozdrawiam!!!
Oraz ślę moc buziaków !
|
|
|