Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - dwulatek i jego/jej male kilkumiesieczne rodzenstwo...jak to u was bywa?
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-03-28, 12:48   #24
JaGaaaa
Rozeznanie

GG do JaGaaaa
Dot.: dwulatek i jego/jej male kilkumiesieczne rodzenstwo...jak to u was bywa?

Cytat:
Napisane przez zakoffana Pokaż wiadomość
JaGaaaa jassne ze sie uda z takim nastawieniem jakie masz, a mysle jednak ze im wczesniej tym lepiej i zaluje ze ja nie zdecydowalam sie wlasnie tak wczesnie wczesnie jak Ty bo wtedy uniknelabym nalozenia sie buntu dwulatka z poajwieniem sie u niego riodzenstwa.. No ale dbam jak moge zeby bylo suuper.

A juz dwoch chlopcow z taka roznica - marzenie!! ta sama plec jednak szybciej i trwalej ta wiez tworza..?

Zycze udanego rozwiazania i daj znac jak sobie radzisz... Moja kolezanka bedzie miala roznice 14 miesiecy, wiec przebila Ciebie, z tym, ze u niej nie bylo to planowane... Tez dwoch chlopcow. Napisz prosze jak sie zorganizujesz wozkowo bo ciekawa jestem jakie sa opcje...
Pozdrowienia
Dzięki za wsparcie

Taki wybór ma oczywiście wady i zalety... Zazdrość będzie ale liczę na to że mniejsza niż np. u trzylatka. Mój synek szybciej powinien zapomnieć jak to było być jedynakiem i zaakceptować nową sytuację. Z drugiej strony jest jeszcze mało samodzielny, wymaga mnóstwo uwagi, nie zdaje sobie sprawy jak łatwo można "uszkodzić" maleństwo...
Będzie ciężko, ale rodzina obiecuje że pomoże. Myślę że najgorsze pierwsze pół roku- rok, potem widzę już same plusy

A że dwóch chłopców-na pewno też łatwiej o więź...no i ciuszki jeden po drugim i zabawki. Ekonomiczna opcja
Tyle że w obu przypadkach zamawiałam dziewuszkę

Wózek - Maluszek zajmie x - landera... A Szymonowi chyba kupimy spacerówkę, bo o dziwo on jeszcze całkiem lubi jeździć w wózku. Ale ja mam specyficzną sytuację, wózkiem będę raczej jeździć z kimś (więc mogą być dwa) a poza tym ewentualnie autem na działkę do dziadków.

Fajne są też tandemy, ale to już wydatek a za długo pewnie nie posłuży. W moim przypadku zbędny.
Deskorolka też fajna tyle że na moje oko dosyć droga...

Braciszek Dominiś - 24.04.2010 r.
JaGaaaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując