Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - komu sie udalo??wpisujcie sie!!!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2006-05-12, 10:53   #1
karolinka86
Zakorzenienie

komu sie udalo??wpisujcie sie!!!

Jestem ciekawa,która z Was byla gruba,a udalo jej sie schudnac z powodzeniem?Bardzo
potrzebne mi jest wsparcie,rady jak wam sie udalo tego dokonac...Moj problem wyglada tak-
Jeszcze na poczatku 3kl.gim(4,5roku temu)nie było ze mna zle:przy wzroscie 164cm.wazylam
ok.52kg.i nosilam ciuchy38.Ale w ciagu tamtego roku sporo utylam.Nie mam pojecia czemu,bo
jakos nie pamietam zeby wiecej jadla..Chodzilam na wf i aerobik czasami...Pamietam szok
jaki przezylam gdy wyjelam wiosenne ubrania i nic nie chcialo na mnie wejsc!Az sie balam
zwazyc zeby sie nie przerazic,ale wiem ze rozmiar sie zwiekszyl do 42!!Do tej pory nic
wlasciwie z tym nie zrobilam...Nie wiem,jakos brauje mi motywacji,nie ma kto mnie wspierac..
Niby nie mam juz celu bo imprezy gdzie trzeba sie pokazac typu półmetek czy studniówka juz
minely...Ale jednak chce schudnac żeby sie lepiej poczuc we własnym ciele...Z diety raczej
nie musze modyfikowac-jem w normie,miesa i makaronow wcale,fast foodow raczej unikam-no
moze 1-2razy w mies.frytki lub pizze.Troche problem jest z ruchem-jestem na studiach
dziennych i zazwyczaj zajecia mam porozkladane tak ze wiekszosc czasu zajmuja...Wiec juz
nie wiem co powinnam robic.Najbardziej mi zalezy zeby schudnac od pasa w dół.Oczywiscie bez
efektu jo-jo i uszczerbku na zdrowiu!!Czekam na Wasze rady i licze ze ktos mi pomoze!!
Pozdrawiam i z gory dziekuje!!!
karolinka86 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując