Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wiarygodne perfumerie internetowe
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2006-05-12, 10:58   #216
mulier
Zakorzenienie

GG do mulier
Dot.: Wiarygodne perfumerie internetowe

Cytat:
Napisane przez ligia
Co dotyczy rabatu to muszę Panią przeprosić, ponieważ zamówienie obsługiwała osoba nowo przyjęta do pracy ale wiem, że to nie jest żadne wytłumaczenie dlatego w ramach jakiegoś zadośćuczynienie mogę zaproponować jakiś upominek od mojej firmy, oczywiście jeżeli będzie z pani strony chęć zakupu jakiegokolwiek towaru.

Mulier, Pan Marko minął się z powołaniem. Pownien mieć stragan na rynku.[/QUOTE]

Sprawa wyglada więc tak: produkty oryginalne, ale aby ewentualnie (!!!) zrekompensować sobie moje straty muszę cos jeszcze u nich kupić, bo zatrudnili nowa osobę. Moim zdaniem sprawa nie została załatwiona w taki sposób, jak załatwiona byc mogła, wystarczyło np. przesłac na moje konto różnice wynikajacą z należącego mi się rabatu (dla porównania, kiedys zamawiałam w innym sklepiesoczewki kontaktowe, wszystko było z zamówieniem ok, ale nie podali jednej cyferki w numerze konta, więc musiałam wypełnic przekaz pocztowy, co nie było znacznym utrudnieniem, wspomniałam o tym tylko w mailu potwierdzajacym odbór paczki i oto firma 1. Przesłała list z przeprosinami 2. Dostałam propozycje zwrotu towaru na ich koszt (gdybym ewentualnie była niezadowolona) 3. Bez obligowania mnie do kolejnych zakupów przesłano mi paczkę z wieloma gratisikami (niezwykle przydatnimi dla osób noszących soczewki (a tam dwa 60 ml płyny do soczewek, smycz z logo firmy, pudełeczka do przechowywania soczewek i dwie 1 dniowe soczewki - sprawdzili nawet w starym zamówieniu moją wadę wzroku). Cóż... pozostawię to bez komentarza.

mulier jest offline Zgłoś do moderatora