2010-03-29, 17:07
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Offtopowe zapuszczanie, część XIV,czyli wiosenne promienie we włosach zapuszcza
Cytat:
Napisane przez otako
Idź osobiście, może Tobie coś konkretnego powiedzą  zawsze to lepiej pójść i się dowiedzieć samemu niż przez telefon albo przez kogoś, bo wtedy lubią coś ściemniać
Moje też się strasznie plączą  i co z tego, że jakoś w miarę wyglądają jak siedzę w domu, wyjdę tylko na dwór, i zaraz grzywkę mi gdzieś zawiewa, włosy się plączą, zbijają w strąki i wyglądam o tak  bez sensu... 
|
W tym UP codziennie co innego mówią kilka dni temu mówili, że będą szukać stażystów a dzisiaj już że raczej nie a jak już to dopiero w sierpniu 
Nom dokładnie, moje też dobrze wyglądają w domu. Na dworze już nieciekawie, musiałabym je czesać co chwilę
Cytat:
Napisane przez Bejjka
ja używam albo pianki do włosów albo takiego naszprycowanego silikonami serum i jest lepiej  tak czy siak chciałabym je zużyć, bo szkoda wyrzucać  więc cieszy mnie to, że służą dodatkowo włosom  a co potem to nie wiem  nie omeg pozwolić by się tak plątały, bo przy rozczesywaniu jeszcze wiece mi wypada przez ta szarpaninę 
Miki może kup coś sobie, bo szkoda Twoich pięknych włosów 
|
Nigdy właśnie nie miałam serum ani jedwabiu może to był błąd Trzeba się rozejrzeć za czymś na końce bo faktycznie szkoda włosów. Dużo wyrywam przez rozczesywanie tych splątanych Zazdroszczę niektórym dziewczynom jak widzę jak ich włosy wyglądają na dworze, takie gładkie jakby dopiero je rozczesały 
Cytat:
Napisane przez saming
Moje to samo.
Wyglądają dobrze do 20 minut. Potem to masakra. Cały czas musiałabym się czesać.
|
Dokładnie
|
|
|