2010-03-29, 18:20
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Schudnę, bo chcę ! 10 i więcej kilogramów w dół ! :) cz. II
Cytat:
Napisane przez mischievous
gohs a nesvita nie jest jakos strasznie przetworzona? bo wlasnie sie wybieram do sklepu i moze bym tez od niej zaczela bo szczerze troche sie boje:P
|
Na pewno jest trochę dosładzana, ale jedna porcja ma 200kcal, więc nie tak źle Chociaż na śniadanie to trochę mało Ja sobie jem taką czasami na podwieczorek 
Cytat:
Napisane przez antunka
No dobra dobra będę się zmuszać i piła więcej wody
Owsiankę lubię choć teraz mi się znudziła bo kiedyś jadłam ją codziennie na śniadanie. Ale jak mój tata zrobi owsiankę to mi nie smakuje więc trzeba kombinować i znaleźć swój smak
Gosh od kiedy sie odchudzasz? Bo ja naprawdę w styczniu zaczęłam a już mam dość tej walki. Dopiero 7 kg za mną i 6 przede mną i ale postaram się uporać z nimi do 1 czerwca. Dwa miesiące na 6 kg to bardzo realny plan i wystarczy, że nie będzie wpadek i zastojów.
|
Ile się odchudzam? Hmmm... Najpierw było styczeń-czerwiec, potem od końca sierpnia do teraz Co daje łącznie już 8 miesięcy, miałam nadzieję osiągnąć zakładany cel na początku lipca 2010, ale już widzę, że są marne szanse na to Zobaczymy - jak dotrę chociaż do 58 i uznam, że jest ok, to przejdę już na utrzymanie. A jak nie, to znowu powtórka z rozrywki - wakacyjna przerwa i dalej walka z kilogramami od września Chociaż szczerze mówiąc to chciałabym już osiągnąć sukces i przestać tak obsesyjnie myśleć o diecie...
|
|
|