2010-03-29, 20:11
|
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.III
Cytat:
Napisane przez dzidziadziumdzia
Do do pampersów, Zosia mojej psiapsióły odparzała sobie nóżki i bardzo cierpiała. Po zmianie na huggiesy wszystko ustąpiło. Teraz testują pieluchy biedronkowe i podobno są najlepsze ze wszystkich, które wypróbowały.oo  .
|
Zdecydowanie masz rację!!!! Ja używałam przy małej różnych pampersów, specjalnie dla porównania i sprawdzenia jakości i najbardziej zbliżone do orginalnych Pampersów są własnie te z Biedronki - DADA, są naprawdę solidnie wykonane, nie przemakają i sa bardzo kolorowe Jeśli juz zdarzyło się np że nie było akurat takiego rozmiaru jaki potrzebowałam to zastępowałam je Huggies.
Bardzo ważne są chusteczki te mokre do przemywania pupy maleństwa, jak będziecie dziewczyny kupywały to sprawdzajcie przede wszystkim w składzie żeby nie miały alkoholu !!!!Połozna mi o tym wspomniała, dla porównania powiedziała że to tak jakbyśmy podrażniony czy zraniony naskórek alkoholem przemyli- bardzo to szczypie a co dopiero takie maleństwo.
|
|
|